Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Ζαπ Ζαπ..

ΟΝ Αξέχαστο θα μείνει το γαμήλιο πάρτι της Μαριέτας Χρουσαλά και του συζύγου της Λεό Πατίτσα στο θωρηκτό «Αβέρωφ».

ΖΑΠ Στο ΓΕΝ και ειδικά στον αρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού.

ΖΑΠ Με το που δημοσιεύθηκαν οι φωτογραφίες στο «Πρώτο Θέμα» με τους φίλους και τις φίλες του ερωτευμένου νιόπαντρου ζεύγους να ποζάρουν ντίρλα και μέσα στο τσακίρ κέφι κάτω από τα κανόνια του Κουντουριώτη, τους νιόπαντρους μαζί με τους καλεσμένους να σέρνουν τον χορό, τον μπουφέ με τις γυάλες γεμάτες άσπρα, ροζ, γαλάζια, φούξια, κίτρινα κουφέτα και τις περίτεχνες νυφικές συνθέσεις παντού στο κατάστρωμα του πλωτού μουσείου, έγιναν θέμα σε... πρωινές εκπομπές, πρωινάδικα και κουτσομπολίστικα μαγκαζίνο.

ΖΑΠ Ο κακός χαμός. Ναύαρχοι κι αντιναύαρχοι ε.α., πρώην αρχηγοί στόλου, πρώην αρχηγοί ΓΕΝ ξαμολύθηκαν στα κανάλια. Κόλαση! Κάθε κανάλι, κάθε εκπομπή είχε καπαρώσει κι από ένα ναύαρχο, αντιναύαρχο, αρχηγό στόλου και πάει λέγοντας και κλαίγοντας...

ΖΑΠ Και μέσα στη σύγχυση και τη χλαπαταγή μπήκε στο στόχαστρο και η Μενεγάκη, η οποία είχε βγάλει το 1996 τον «Πρωινό καφέ» που παρουσίαζε στον ΑΝΤ1 από το θωρηκτό «Αβέρωφ». Ηταν η πρώτη διδάξασα.

ΖΑΠ Και τότε φυσικά είχε γίνει ένας παρόμοιος χαμός, με αποτέλεσμα να παραιτηθεί ο αρχηγός του ΓΕΝ.

ΖΑΠ Μάλιστα η Τατιάνα Στεφανίδου στη χθεσινή της εκπομπή βρήκε και βίντεο από την εκπομπή αυτή.

ΖΑΠ Οπου η Ελενίτσα με γαλάζιο ταγέρ χόρευε νησιώτικα, ενώ οι μοντέλες της εκπομπής δίπλα στα κανόνια παρουσίαζαν την τότε κολεξιόν του Μιχάλη Ασλάνη και η Αντζυ Σαμίου τραγουδούσε το σουξέ της εποχής «Ούτε καπνίζω ούτε πίνω» (σε αντίθεση με τους καλεσμένους του ζεύγους Πατίτσα - Χρουσαλά που και ήπιαν και τα πούρα τους κάπνισαν).

ΖΑΠ Με το συμπάθιο, ρε Τατιάνα, αλλά η Μενεγάκη είχε τη φαεινή ιδέα να βγάλει ανήμερα 28η Οκτωβρίου την εκπομπή από το θωρηκτό; Πες μας μάλιστα ότι η ίδια κανόνισε και τα διαδικαστικά! Η έρημη ανάθεμα κι αν ήξερε τι είναι το θωρηκτό «Αβέρωφ».

ΖΑΠ Η διοίκηση, που η κεφαλή της δεν έχει αλλάξει ακόμη και σήμερα, τα είχε κανονίσει. Μη βαράμε, αντί για τον γάιδαρο (sorry πρόεδρε), το σαμάρι! Anyway...

ΖΑΠ Στο τότε (1996) και στο τώρα (2010), υπάρχει ένας κοινός παρονομαστής. Η δικαιολογία του ΓΕΝ που έδωσε την άδεια. Εμείς για άλλο λόγο το είχαμε δώσει, πού να φανταστούμε τι θα γίνει, είχαν πει τότε.

ΖΑΠ Εμείς στο πλαίσιο των «Ποσειδωνίων» με αφορμή τα 100 χρόνια από την καθέλκυση του θωρηκτού το δώσαμε, τώρα πού να φανταστούμε τι θα γινόταν, είπαν τώρα.

ΖΑΠ Βέβαια, όπως είδαμε στο βίντεο που μετέδωσε το δελτίο του Alpha, ο διευθυντής του πλοίου, αντιπλοίαρχος εν εφεδρεία, ήξερε και παραήξερε, αφού στον λόγο που εκφώνησε στην αρχή της βραδιάς υποδεχόμενος τους προσκεκλημένους ευχήθηκε στους νεόνυμφους κι αμέσως μετά έδωσε το σύνθημα ν' αρχίσουν οι χοροί...

ΖΑΠ Τι είπατε; Το πλήρωσε αφού τον απέπεμψαν;

ΖΑΠ Μπορεί να του βγει, όχι σε καλό, αλλά σε καλυτερότερο. Να τον πάρει η εφοπλιστική οικογένεια στη ναυτιλιακή της εταιρεία. Μια υπόθεση εργασίας κάνουμε...

ΖΑΠ Πινόκιο, κι άλλοι παντρεύτηκαν αλλά δεν έκαναν το Πεντάγωνο άνω-κάτω. Μαλλιά (εξτένσιον) κουβάρια...
OFF
Ελευθεροτυπια