Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Ποιους θα εκφράσει το κόμμα του Κουβέλη;;;

Οι ανανεωτικοί βουλευτές της Αριστεράς πιστεύουν -όχι χωρίς λόγο- ότι ο Συνασπισμός ποδηγετείται πολιτικά από τον αριστερισμό του Σύριζα. Η ηγεσία του είναι μονίμως με ένα "όχι" στα χείλη και χωρίς καμμιά πρόταση.

Εκτιμούν, λοιπόν, πως υπάρχει κενό πολιτικής εκπροσώπησης ενός σημαντικού τμήματος πολιτών. Θα καταφέρει να τον εκπροσωπήσει το νέο υπό... τον Κουβέλη κόμμα; Ετσι πιστεύουν.

Διαβάστε τί είπε ένας από τους τέσσερις -ο Νίκος Τσούκαλης- στον ΣΚΑΪ: "Υπάρχει τερατώδες χάσμα πολιτικής εκπροσώπησης ανάμεσα στην ακραία φιλελεύθερη μετατόπιση του ΠΑΣΟΚ και στον νεοκομμουνιστικό αντισυστημικό λόγο και την αριστερίστικη αντίληψη που εκφράζει ο.. ΣΥΡΙΖΑ. Εκτιμούμε και το ζούμε ότι όλος αυτός ο τεράστιος όγκος δημοκρατικών και προοδευτικών πολιτών δεν εκφράζεται αυτή τη στιγμή πολιτικά.

Θεωρούν τους εαυτούς τους ανέστιους, θεωρούν ότι τους έχει προδώσει ο πολιτικός φορέας, είναι αμήχανοι και προσπαθούν απεγνωσμένα να βρουν ελπίδα, προοπτική και μια πρόταση η οποία να αναφέρεται σε αυτούς. Ακριβώς αυτός είναι ο στόχος ο δικός μας στο να μπορέσουμε να τους εκπροσωπήσουμε
"...
veto300