Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Διαψεύδει τις φήμες ο Πεταλωτής..

Τα σενάρια περί πτώχευσης της χώρας και επιστροφής μας στην δραχμής διέψευσε χθες ο Γιώργος Πεταλωτής.. Συγκεκριμένα ανέφερε πως "Γινόμαστε μάρτυρες το τελευταίο διάστημα διαφόρων φημών για δήθεν επιστροφή στη δραχμή, δήθεν αναδιαρθρώσεις χρέους, υβριδικά συστήματα χρήματος και άλλα που ακούμε για πρώτη φορά". Και συμπλήρωσε: "είναι φανερό πως τέτοια διασπορά πλήρως ανυπόστατων φημών μόνο.. σύγχυση και αποπροσανατολισμό προκαλεί στην προσπάθεια που καταβάλλει σύσσωμη η ελληνική κοινωνία για την ασφαλή έξοδο από την κρίση".

"Φυσικά διαψεύδουμε κατηγορηματικά όλα αυτά τα ευφάνταστα σενάρια από όπου κι αν προέρχονται, από όπου κι αν εκπορεύονται με όποιον τρόπο κι αν διαδίδονται στην ελληνική κοινωνία", τόνισε ο Πεταλωτής. "Οι πολίτες πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς με βάση και το Πρόγραμμα Σταθερότητας που υλοποιεί η κυβέρνηση που θα μας βάλει σε άλλη πορεία από εδώ και πέρα" συμπλήρωσε..

Συμπλήρωσε δε ότι οι πολίτες για να αισθάνονται και να είναι ασφαλείς "πρέπει να μην αφήνονται έρμαια σε μια ακατάσχετη φημολογία διάφορων, που κλονίζει την οικονομική ασφάλεια και την ψυχολογία τους".