Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Ξέχασε το παιδί του στο αυτοκίνητο..

..ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ

Μια απίστευτη ιστορία διαδραματίστηκε στην Λάρνακα της Κύπρου. Γνωστός γιατρός κατευθυνόταν προς την δουλειά του πηγαίνοντας πρώτα τον πεντάχρονο γιο του στο νηπιαγωγείο.

Στην πορεία όμως προς το σχολείο χτύπησε το τηλέφωνο του γιατρού, όπου τον ενημέρωσαν ότι πρέπει να πάει επειγόντως στο νοσοκομείο για μια επέμβαση. Ο γιατρός χωρίς δεύτερη σκέψη άλλαξε πορεία προκειμένου να παράσχει βοήθεια στον ασθενή. Απο την βιασύνη του όμως ο ορθοπεδικός ξέχασε τον γιο του στο αυτοκίνητο.

Η εγχείρηση ήταν δύσκολη και κράτησε ώρες. Και ο γιατρός αφοσιώθηκε σε αυτήν, ξεχνώντας ότι άφησε το παιδί του κλειδωμένο στο αυτοκίνητο.

Μετά από εννιά ώρες, η μητέρα πήγε στο νηπιαγωγείο να πάρει το παιδί και πληροφορήθηκε ότι ο πεντάχρονος δεν είχε πάει στο.. σχολείο. Τηλεφώνησε τότε στον άντρα της, ο οποίος ξαφνιάστηκε και θυμήθηκε ότι είχε αφήσει τον γιο του μέσα στο αυτοκίνητο.

Μιας και ο ίδιος ήταν ακόμα στο χειρουργείο έστειλε έναν αναισθησιολόγο να φέρει το παιδί του στο εσωτερικό της κλινικής, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά. Ο αναισθησιολόγος βρήκε το παιδί νεκρό μέσα στο αυτοκίνητο, που ήταν εκτεθειμένο στον ήλιο.

Ο τραγικός πατέρας, που η αμέλεια του οδήγησε στο θάνατο το ίδιο του το παιδί, έπαθε σοκ, ενώ αναμένεται να αντιμετωπίσει και τις αρχές, κατηγορούμενος για φόνο εξ αμελείας.