Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Αυτό το αγόρι, ποιος θα το πάρει;;

Η αρχή έγινε την προηγούμενη εβδομάδα με την Ευγενία Μανωλίδου, που σαν την... «ωραία Ελένη» αποτέλεσε «μήλον της έριδος» για δύο κανάλια, τον ΑΝΤ1 και το MEGA CHANNEL.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες που έχουμε επιβεβαιώσει, η Ευγενία Μανωλίδου έχει υπογράψει ένα προσύμφωνο, πριν από την τελική υπογραφή του συμβολαίου της με τους υπευθύνους του καναλιού της Μεσογείων, για να παρουσιάσει τη νέα.. τηλεοπτική σεζόν το παιχνίδι μαγειρικής «MASTER CHEF».

Σημερινές πληροφορίες θέλουν τα δύο κανάλια σε... «πόλεμο», αυτήν τη φορά για τον Ηλία Ψινάκη. Ο ΑΝΤ1 μέχρι χθες θεωρούσε δεδομένο τον Ηλία Ψινάκη και για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, τόσο για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο 4» όσο και για άλλα καινούργια consept.

Μάλιστα, σχεδόν είχαν συμφωνήσει, όταν ο Ηλίας Ψινάκης εμφανίστηκε στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΜΕGA CHANNEL ως καλεσμένος και... «μάγεψε» τους υπευθύνους του καναλιού. Αφήστε που «απογείωσε» τα νούμερα του «Όμορφου κόσμου», όπου ήταν καλεσμένος.

Αν, τελικά, ο Ηλίας Ψινάκης πάρει μετεγγραφή για το Μεγάλο Κανάλι, σίγουρα θα αποτελέσει έκπληξη αλλά και θα σημάνει... συναγερμό στον ΑΝΤ1, που μετά την Ευγενία Μανωλίδου θα «χάσει» ακόμα ένα τηλεοπτικό του αστέρι.
star