Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Ευγενία Μανωλίδου:Η σφίγγα των Μεσογείων

Παρόλο που η Ευγενία Μανωλίδου παραδέχτηκε το τέλος της συνεργασίας της με τον Ant1 στο πάρτι που πραγματοποιήθηκε για το "Dancing with the stras",επιμένει να κρατά σιγήν ιχθύος για την παρουσίαση του νέου ριάλιτι μαγειρικής στο Mega. Αν και αποφεύγει να μιλήσει καθαρά, ωστόσο δήλωσε πως την επόμενη σεζόν θα εξακολουθούμε να τη βλέπουμε στην τηλεόραση και πως η ίδια ξέρει να μαγειρεύει καλά. Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια; Πάντως όχι, η.. "Κορίνα η αγριόγατα" του Star.

Τα γυρίσματα για το δυνατό χαρτί του καναλιού της Μεσογείων ξεκίνησαν σήμερα κιόλας, με πρώτο σταθμό την Θεσσαλονίκη και η γνωστή παρουσιάστρια αρχίζει τα δικά της, μόλις αύριο.Για το λόγο αυτό, βρίσκεται από σήμερα στη συμπρωτεύουσα,προκειμένου να προετοιμαστεί κατάλληλα.

Και μπορεί ο κόσμος να το έχει τούμπανο, αλλά η Ευγενία Μανωλίδου αποδεικνύει με τη διακριτική στάση της πόσο επαγγελματίας είναι, αφού μέχρι να βγάλει το κανάλι επίσημη ανακοίνωση, η ίδια προτιμά να είναι μετρημένη στα λόγια της. Μια φορά την έπαθε πέρυσι με τον "Πρωινό Καφέ" και αναγκαστικά, συνετίστηκε..
tvnea