Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

E. Μελέτη: "Είναι πολύ δύσκολο να είσαι ο εαυτός σου."

H Eλεονώρα Μελέτη, σε μία διαφορετική συνέντευξη στο περιοδικό "In Style" μίλησε μεταξύ άλλων και για τον χώρο της τηλεόρασης και γενικότερα της Showbiz, στον οποίο ανήκει και η ίδια.

"Αυτό το σύστημα που για τον έξω κόσμο φαντάζει τόσο λαμπερό και τόσο πολυπόθητο, στο οποίο όλοι θέλουν να μπουν γιατί νομίζουν ότι έτσι θα αποκτήσουν αξία αν τους ξέρουν οι άλλοι και τους αναγνωρίζουν στο δρόμο ή αν είναι ζευγάρι με κάποιο hot πρόσωπο της πόλης, είναι τόσο σαθρό και δήθεν, τόσο ψεύτικο και τόσο καμουφλαρισμένο που πλέον νομίζω ότι και αυτοί που είναι μέσα δεν το αντιλαμβάνονται γιατί είναι τελείως.. υπνωτισμένοι. Αυτό που βλέπω γύρω μου και με σοκάρει είναι ότι όλοι θέλουν να γίνουν κάτι το οποίο δεν είναι.

Και το κακό είναι ότι θέλουν να γίνουν κάτι το οποίο είναι πολύ χειρότερο από αυτό που οι ίδιοι πραγματικά είναι. Είναι σοκαριστικό σαν παρατήρηση αλλά συμβαίνει. Από ό,τι καταλαβαίνω το κάνουν για να νιώθουν πιο αποδεκτοί, πιο άξιοι, πιο πετυχημένοι, πιο, πιο, πιο. Αλλά πιστεύω ότι, πάνω από όλα, το κάνουν επειδή είναι πολύ δύσκολο και επίπονο να διαφέρεις από τη μάζα. Είναι πολύ δύσκολο να είσαι ο εαυτός σου.
"
tvnea