Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Τροπικό δάσος στο κέντρο της Λιβαδειάς..

"Πείτε μας και εσείς τη γνώμη σας. Αν αρπάξει φωτιά? Ένα σπιρτάκι είναι θα καεί όλος ο συνοικισμός? Μετά θα λένε ότι δεν καταλάβαμε πως έγινε.

Τι δεν καταλάβατε ρε παιδιά είναι δύσκολο να κάνει κάτι κάποιος υπεύθυνος? Θα πρέπει να γίνει πρωτοκόλληση στη Δημαρχεία για το που θα επιρριφθούν οι ευθύνες αν τυχόν πεταχτεί ένα σπίρτο? Που ζούμε ω ρε που ζούμε? Γιατί για δεύτερη φορά ο λόγος μου θα πρέπει να είναι καταγγελτικός?

Δεν αντέχω αλλά να φροντίζονται και άλλα ούτε καν να μην τα βλέπουμε? Κάποια πράγματα θα πρέπει να αξιοποιούνται ή όχι? Μην απορείτε είναι στην Λιβαδειά, και σίγουρα τώρα που είναι καλοκαίρι θα έχουμε.. προβλήματα. Υπάρχουν παιδιά και παίζουν μέσα στα χόρτα αν πάθουν κάτι τι θα γίνει.

Από εκεί και κάτω θεωρείτε μάλον Λιβαδειά έχει το γκαζονάκι του από εκεί και πάνω τίποτα. Και οι κάτοικοι αυτοί έκαναν αγώνα να κλειστεί το ποτάμι γιατί πλημμύριζε ο τόπος όλος, και διαπιστώθηκαν ουκ ολίγα περιστατικά πτώσης. Και πάλι ζητάμε τα αυτονόητα.
Περιμένουμε μια απάντηση όλοι μας. Και εμείς ψηφίζουμε βοηθήστε μας να σας υποστηρίξουμε και εμείς με όλη μας την καρδιά. Δεν είμαστε στη ζούγκλα να μην μας ενοχλεί αλλά στην ιστορική συνοικία Μικρασιατών."
αναγνώστρια