Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Αμιγώς μηδενιστική η ΣΕΧΤΑ..

"Εξτρεμιστές των εξτρεμιστών" χαρακτηρίζονται τα μέλη της "Σέχτας Επαναστατών" σε απόρρητη έκθεση που συνέταξε τον Ιούλιο του 2009 η Αντιτρομοκρατική από κοινού με στελέχη ξένων υπηρεσιών ασφαλείας.

Σύμφωνα με απόρρητη έκθεση, η Σέχτα Επαναστατών είναι η πρώτη ελληνική οργάνωση που είναι αμιγώς μηδενιστική, ενώ τα μέλη της περιγράφονται ως οπαδοί του Ρώσου φανατικού Σεργκέι Νετσάγιεφ.

Στην απόρρητη έκθεση της Αντιτρομοκρατικής που δημοσιεύει η "Καθημερινή" ο συντάκτης των προκηρύξεων περιγράφεται ως άτομο περίπου 40 ετών με μεγαλοαστική καταγωγή και.. σεβασμό στην μεγαλοαστική τάξη. Σε άλλο σημείο αναφέρεται ως "διανοούμενος αστός" που έχει αυτοεξορισθεί από την κοινωνία.

"Υπάρχει ένα στοιχείο ψυχολογικής ανισορροπίας. Βιώνει με πολύ δραματικό τρόπο την απογοήτευση, την απέχθεια για τα όσα συμβαίνουν γύρω του. Γι' αυτό προχώρησε σε συμμαχία με το αντάρτικο πόλης" έγραφαν τον Ιούλιο του 2009 οι αναλυτές του αντιτρομοκρατικού επιτελείου.

Σύμφωνα με την "Καθημερινή" οι Ελληνικές και ξένες υπηρεσίες Ασφαλείας εμπλουτίζουν το ψυχογράφημα του συντάκτη, διατυπώνοντας την εκτίμηση ότι "έχει μια αδυναμία. Μάλλον δεν μπορεί να εκτελέσει. Του αρέσει αλλά δεν μπορεί να το πράξει".

Υποστηρίζουν επίσης ότι "σίγουρα έχει γράψει σε περιοδικά του αναρχικού χώρου και επομένως μια προσεκτική έρευνα στα περιοδικά θα έδινε σημαντικά στοιχεία".

Στην απόρρητη έκθεση γίνεται λόγος για συμμετοχή "ποινικών" στην οργάνωση και μάλιστα ορισμένες φράσεις από τις προκηρύξεις της οργάνωσης, όπως " λίστα είναι μεγάλη κουφάλες" ή "θα της ξεριζώσουμε τη γλώσσα" ερμηνεύονται ως "παραχώρηση του συντάκτη προς τους ποινικούς και τους ακραίους αντιεξουσιαστές" με την επεξήγηση ότι "είτε αντιγράφει την φρασεολογία τους είτε τους αφήνει να προσθέτουν παραγράφους στο κείμενό του".