Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Τραγικός ο απολογισμός απο πτώση αεροπλάνου..

Επιβατικό αεροσκάφος με 152 επιβάτες συνετρίβη σε λόφους κοντά στην πρωτεουσα του Πακιστάν, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν όλοι οι επιβαίνοντες..

Το αεροσκάφος, των πακιστανικών αερογραμμών, AirBlue, μετέφερε 146 επιβάτες και έξι μέλη του πληρώματος. Πέντε τραυματίες εντοπίστηκαν και μεταφέρονται με ελικόπτερο στο Ισλαμαμπάντ. Το ατύχημα έγινε κοντά στους λόφους Μαργκάλα στο Ισλαμαμπάντ, το πρωί της Τετάρτης, ενώ επικρατούσαν άσχημες καιρικές συνθήκες στην περιοχή.

Σωστικά συνεργεία και ελικόπτερα έχουν σπεύσει στο σημείο, ωστόσο οι συνθήκες που επικρατούν στους δρόμους είναι δύσκολες λόγω και της.. έντονης βροχόπτωσης. Η αιτία της συντριβής του αεροσκάφους δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή. Το αεροσκάφος ξεκίνησε από την πόλη Καράτσι με προορισμό το Ισλαμαμπάντ.

«Το αεροπλάνο ήταν έτοιμο να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Ισλαμαμπάντ όταν έχασε την επαφή με το πύργο ελέγχου, και αργότερα μάθαμε ότι το αεροπλάνο είχε συντριβεί,» δήλωσε αξιωματούχος. Πυκνό σύννεφο καπνού αναδύεται από τους δασώδεις λόφους Μαργκάλα κοντά στο Ισλαμαμπάντ.

«Έβρεχε. Από το παράθυρο του γραφείου μου είδα το αεροσκάφος να πετάει πολύ χαμηλά», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας. Το πακιστανικό τηλεοπτικό δίκτυο ΑΑJ μετέδωσε εικόνες από τον τόπο του δυστυχήματος. Την περιοχή έχει καλύψει πυκνός καπνός, ενώ πολλά δέντρα έχουν τυλιχτεί στις φλόγες.

Στο αεροδρόμιο του Ισλαμαμπάντ έχουν σπεύσει συγγενείς και φίλοι των επιβατών και ζητούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες.