Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Επιτέλους κάποιος θα παραιτηθεί..

.. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ

Λέγαμε τόσο καιρό για τους δικούς μας ανεύθυνους πολιτικούς που δεν έχουν το θάρρος να αναλάβουν τις ευθύνες τους όταν κάνουν λάθος, αλλα όπως φαίνεται δεν είναι φαινόμενο αποκλειστικά Ελληνικό.. Μετά την τεράστια οικολογική καταστροφή στο Μεξικό κανένας δεν τόλμησε να αναλάβει την ευθύνη απο τους "αρμόδιους" της BP γεγονός που εξόργισε τους κατοίκους και γενικότερα την κοινή γνώμη.. Σύμφωνα λοιπόν με το BBC το.. ξανασκέφτηκαν..

Το BBC μετέδωσε πως ο διευθύνων σύμβουλος της ΒΡ Τόνι Χέιγουαρντ πρόκειται να παραιτηθεί. Η αποχώρηση του από την εταιρία, εν μέσω της κρίσης με τη διαρροή πετρελαίου στον Κόλπο του Μεξικού, τη χειρότερη που έχει καταγραφεί στα αμερικανικά χρονικά, θα οριστικοποιηθεί εντός 24 ωρών, μετέδωσε το βρετανικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο.

Κατα τα άλλα η BP θα ολοκληρώσει τις εργασίες γεώτρησης για το ανακουφιστικό φρέαρ μέσω του οποίου θα σφραγιστεί η κατεστραμμένη πετρελαιοπηγή στον Κόλπο του Μεξικού "κάποια στιγμή την ερχόμενη εβδομάδα", δήλωσε ο επικεφαλής των εργασιών.

Οταν η μεταλλική σωλήνα του φρέατος τοποθετηθεί, η ΒΡ θα ξεκινήσει τη διαδικασία της σφράγισης την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, είπε κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων ο απόστρατος ναύαρχος της ακτοφυλακής Θαντ Αλεν.