Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Αδελφικό σεξ

Ο Νικ και η Ντανιέλ είναι ετεροθαλή αδέρφια που έσμιξαν μετά από χρόνια. Η μητέρα τους Καρίνα, έδωσε τον Νικ σε ίδρυμα και αφού χώρισε με τον πατέρα του βρήκε άλλο σύζυγο με τον οποίο έκανε την 25χρονη σήμερα Ντανιέλ. Ωστόσο, η επιθυμία της γυναίκας να ξανασμίξει με το γιο της δεν της βγήκε σε καλό αφού τα δύο παιδιά ερωτεύθηκαν και έκαναν σχέση παρότι είναι αδέρφια.

Μια μέρα και ενώ ο σύζυγος της 25χρονης είχε βγει έξω με τη μικρή τους κόρη, η Ντανιέλ είχε κρυφό ραντεβού στο σπίτι της με τον αδερφό της όπου και συνευρέθηκε ερωτικά μαζί του για.. μια ακόμη φορά.

Για κακή τους τύχη η μητέρα τους γύρισε νωρίτερα σπίτι και τους έπιασε επ’ αυτοφώρω να ερωτοτροπούν στο καναπέ. Σοκαρισμένη έβαλε τις φωνές και δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της. Εκνευρισμένη και σε κατάσταση σοκ πήγε στην αστυνομία και τους κατήγγειλε για αιμομιξία. Έτσι, τους απαγορεύτηκε να κάνουν σεξ μέχρι τη δίκη καθώς εάν τους έπιαναν σε ερωτική συνεύρεση θα οδηγούνταν στη φυλακή.


Η 50χρονη υποστηρίζει ότι δεν πίστευε πως θα συνέβαινε κάτι τέτοιο όταν κίνησε τις προσπάθειες να βρει το γιο της και τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών της ισχυριζόμενη ότι πάσχουν από το ψυχολογικό φαινόμενο της Γενετικής Σεξουαλικής Έλξης GSA, κατά την οποία συμβαίνει να έλκονται αδέρφια τα οποία είχαν χωριστεί από τη κούνια.

Η Ντανιέλ είναι πλέον χωρισμένη και ζει με τον Νικ σαν να είναι ζευγάρι αλλά χωρίς ωστόσο να κάνουν σεξ, όπως υποσχέθηκαν στο δικαστήριο. Όπως λέει, "ήταν έρωτας από τη πρωτιά ματιά και για τους δύο και δεν ντρέπομαι για αυτό".
Μαρίνα Χατζηδημητρίου