Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Η Λόπεζ στα κατεχόμενα..

Σάλος έχει προκληθεί απο την επικείμενη επίσκεψη της Τζένιφερ Λόπεζ στα κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου.. Τρεις απο τους βουλευτές του ΛΑΟΣ (Αϊβαλιώτης, Αποστολάτος και Πολατίδης) κατέθεσαν κατεπείγουσα Προσφυγή στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου με αφορμή την πρόθεση της γνωστής Αμερικανίδας σταρ, να μεταβεί στην κατεχόμενη Κύπρο και να χρησιμοποιήσει το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου.

Σκοπός της επίσκεψης της στις 20 Ιουλίου (μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής) είναι για πραγματοποιήσει συναυλία στα κατεχόμενα.. Η γνωστή σταρ θα παραμείνει μέχρι και τις 24 Ιουλίου στο ξενοδοχείο "Premium" το οποίο θα εγκαινιάσει κιόλας.. Το ποσό της αμοιβής της σύμφωνα με.. πληροφορίες ξεπερνά τα 3 εκατ. €.. Οι τρεις βουλευτές επισημαίνουν πως "η ενέργεια αυτή θα αποτελέσει περιφρόνηση προς τις αρχές της ΕΕ, η οποία έχει απαγορεύσει πλήρως την χρήση των παρανόμων πυλών εισόδου στην κατεχόμενη Κύπρο".

Το γραφείο τύπου του ΛΑΟΣ έβγαλε την ακόλουθη ανακοίνωση: "Η κ. Τζένιφερ Λόπεζ είναι μια πιο πετυχημένη έκδοση της ημετέρας κ. Τζούλιας Αλεξανδράτου. Λικνίζεται εξίσου ωραία, διαθέτοντας όμως καλύτερη φωνή. Είναι θέμα τιμής που θα πάει. Έδωσαν κάτι παραπάνω οι Τουρκοκύπριοι και τους προτίμησε. Άμα δίναμε περισσότερα, θα ερχόταν σε κάποιο νησί μας."