Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Ντροπή για τον Τουρισμό

"Από την Παρασκευή 9 -7-10 που ξεκίνησε το πρόγραμμα Τουρισμός για όλους 2010-2011 έψαξα πάνω από 100 καταλύματα για να κλείσω δωμάτιο από 13 έως 17 Αυγούστου. Η διάθεση των ιδιοκτητών ήταν ευχάριστη μέχρι την στιγμή που ανέφερα ότι θέλω να κλείσω με συμμετοχή και εισιτήρια του ΕΟΤ.

Ορισμένοι δεν είχαν δωμάτια αλλά όσοι είχαν δεν τα έδιναν με την πρόφαση ότι έχουν κλείσει με το πρόγραμμα του κοινωνικού τουρισμού ή ζητούσαν παραπάνω εισιτήρια ή παραπάνω συμμετοχή για να καλυφθούν όπως έλεγαν. Αυτό γινόταν σε όλη την.. Χαλκιδική και είναι ντροπή για τους περισσότερους. Τραγικό είναι ένα παράδειγμα ενός ιδιοκτήτη στον Νέο Μαρμαρά στην Χαλκιδική που ορκιζόταν «παραδεισένιες διακοπές» αλλά όχι με εισιτήρια του ΕΟΤ.

Απλά είπε ο Κος Κώστας: «Θα μου φάτε τον δεκαπενταύγουστο με τα εισιτήρια... τουλάχιστον να μου δίνατε ακόμη ένα εισιτήριο για να βγω πέρα». Τον ξαναπήρα τηλέφωνο για να του πώ ότι δεν ήταν σωστή η συμπεριφορά του και ότι θα τον καταγγείλω στον ΕΟΤ (όπως και το έκανα) αλλά δεν τον ένοιαξε και πολύ. Γι' αυτό το λόγο και δεν αναφέρω το επίθετο του διότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει τίποτα από πλευράς ΕΟΤ όπως πολύ καλά και ο ίδιος το ξέρει.

Καλό θα ήταν να γινόταν και κανένας έλεγχος από κάποιον υπεύθυνο γιατί είναι ντροπή για τον τουρισμό μας τέτοιοι επιχειρηματίες. Για να λέμε και τα καλά όμως γιατί όλοι δεν έινα το ίδιο.... δέν έχω λόγια να πώ για την Κα Θεοχαρίδου στην Μόλα Χαλκιδικής παρά μόνο συγχαρητήρια για την άψογη συμπεριφορά της που όχι μονο της "τρώμε" τον δεκαπεντάυγουστο αλλά δεν θα μας χρεώσει και έξτρα για τον μικρό μας τον γιο."
αναγνωστης