Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Ο Πλούταρχος τραγούδησε με Πετρέλη. Ο Ρέμος τον αγνόησε!

"Βρέθηκα αυτή την εβδομάδα με την παρέα μου Θεσσαλονίκη και με την ευκαιρία πέρασα και απο τα τρία μαγαζιά που ανοίξανε. Πέμπτη ήμουν Βερτη, Παρασκευή πρεμιέρα Πλούταρχου και Σάββατο Ρέμο. Και τα τρία είχαν αρκετό κόσμο παρά την κρίση. Το θέμα μου είναι άλλο όμως. Την Παρασκευή στον Πλούταρχο ήταν εκεί και ο Πετρέλης.

Ο Πλούταρχος τον καλωσόρισε τον παρουσίασε στον κόσμο και μάλιστα τραγουδήσανε και παρέα. Μια σωστή κίνηση τουλάχιστον συναδερφικά, μιας και ο Πετρέλης προφανώς ανέβηκε Θεσσαλονίκη για να.. δει το πρόγραμμα, μιας και απ όσο ξέρω μένει Αθήνα. Την επόμενη μέρα πήγα Ρέμο. Κατά σύμπτωση βλέπω τον Πετρέλη και σε αυτό το μαγαζί.

Αυτό όμως (που θεώρησα ωραίο και φυσιολογικό) την προηγούμενη μέρα στον Πλούταρχο ποτέ δεν συνεβει με τον Ρέμο! Μέχρι και τις 4 περίπου που έφυγε ο Πετρέλης απο το μαγαζί, ο Ρέμος δεν είπε ούτε γεια!(πόσο μάλλον να τραγουδήσουν μαζί).

Θεωρώ ότι ο Πλούταρχος έδειξε πάλι γιατί θεωρείται καλό παιδί σε αντίθεση με τον Ρέμο που ίσως δικαίως κάποιοι να τον έχουν στην μπούκα! Κάτι θα ξέρουν οι φίλαθλοι του Ηρακλή"
αναγνωστης