Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Και ο Γιωργάκης στον κόσμο του..

Σε περίοδο που παγώνουν οι προσλήψεις στο Δημόσιο ο Πρωθυπουργός έφερε θέμα στην Βουλή για την πρόσληψη 20 επιπλέον συμβούλων προκειμένου να ενισχύσει το πολιτικό του γραφείο. Μήπως πρέπει να του πει κάποιος πως του είναι περιττοί, αφού εδώ και μήνες έχει αναλάβει το ΔΝΤ;;

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης κατέθεσε ερώτηση προς τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς Επικρατείας και Οικονομικών ο Παπαδημούλης ζητώντας διευκρινήσεις για τον ακριβή αριθμό των συμβούλων που απασχολούνται στο.. πρωθυπουργικό γραφείο, την επαγγελματική τους ιδιότητα και την δαπάνη της αμοιβής τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες, την εισήγηση για την πρόσληψη 20 επιπλέον ατόμων στο γραφείο του Πρωθυπουργού είναι έκαναν σύμφωνα με πληροφορίες οι ξένοι σύμβουλοι που πρόσφατα προσλήφθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου. Όπως έγινε γνωστό, οι 20 αυτοί σύμβουλοι θα επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό με 642.751 ευρώ τον χρόνο, ωστόσο για το τρέχον έτος η πρόσληψή τους θα κοστίσει 212.586 ευρώ (αφού θα αφορά ουσιαστικά λιγότερο από τετράμηνο).