Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Παραιτείται ο Καμίνης από Συνήγορος του Πολίτη

Την πρόθεσή του να παραιτηθεί εντός του Σεπτεμβρίου γνωστοποίησε ο Συνήγορος του Πολίτη, Γ. Καμίνης, καθώς σκέφτεται σοβαρά την πρόταση του κ. Κουβέλη, να λάβει μέρος στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ως υπερκομματική υποψηφιότητα για τον δήμο Αθηναίων.

«Στις αρχές του μήνα ο κύριος Φώτης Κουβέλης μου γνωστοποίησε την πρόθεσή του να με προτείνει ως υπερκομματικό υποψήφιο στις επικείμενες εκλογές για το αξίωμα του δημάρχου της Αθήνας. Δέχτηκα να συζητήσω την τιμητική αυτή πρόταση, καθώς θεωρώ ότι έχω ουσιαστικά ολοκληρώσει το έργο μου στον Συνήγορο του Πολίτη», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο κ. Γ. Καμίνης, ο οποίος πρόσθεσε πως ακόμα και αν δεν «κατέβει» τελικά στις.. εκλογές, θέλει «να μην βαρύνει καμία απολύτως σκιά την ανεξάρτητη αρχή στην οποία υπηρετώ».

Η απόφαση του αυτή ικανοποίησε τον κ. Κουβέλη, ο οποίος είπε ότι «η δήλωση του κ. Καμίνη τιμά την θέση του και βρίσκεται σε απόλυτη συνέχεια με την πρόταση για την υποψηφιότητα του στον δήμο Αθηναίων».

Εν τω μεταξύ, νωρίτερα το πρωί ο Α. Τσίπρας εξαπέλυσε πυρά κατά του κ. Κουβέλη για την πρόταση που είχε κάνει στον κ. Καμίνη μέσω της πρωινή εκπομπής του Mega.

«Εκτιμώ τον κ. Καμίνη, αλλά άλλο η προσωπική εκτίμηση, άλλο να δώσουμε συγχωροχάρτι σε μια πολιτική που έχει υποθηκεύσει το μέλλον της χώρας… Εκπλήσσομαι με την ταχύτητα κινήθηκαν οι πρώην σύντροφοι μου από την ριζοσπαστική Αριστερά στο κόμμα της εξουσίας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.
star