Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Οι κλέφτες βενζινοπώλες..

.. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ

Κάποιοι συνεχίζουν να αισχροκερδούν σε βάρος του Ελληνα πολίτη, με το κράτος για ακόμη μια φορά να δείχνει την ανικανότητα του.. Το πάρτι κερδοφορίας για τους βενζινοπώλες άρχισε με αφορμή την απεργία των οδηγών βυτιοφόρων, που συνεχίζεται στα νησιά, χωρίς φυσικά να υπάρχει κάποιος λόγος. Η αμόλυβδη έχει βαρέσει κόκκινο, φτάνοντας την τιμη της super.. Σε πάρα πολλά βενζινάδικα αγγίζει το 1,70€ το λίτρο, επιβαρύνοντας έτσι περισσότερο το κόστος των διακοπών μας..

Οι διαφορές στην τιμή στην επαρχία σε σχέση με τις πόλεις αγγίζει ακόμα και τα 25 λεπτά το λίτρο, ενώ ακόμα και στον ίδιο νομό οι αποκλίσεις από πρατήριο σε πρατήριο είναι τεράστιες, αφού προφανώς ο καθένας ορίζει την τιμή που θέλει, ανάλογα με το πόσο θέλει να κερδίσει και μάλιστα χωρίς να τον.. ενοχλεί κανείς. Αν αναλογιστούμε ότι πέρυσι τέτοια εποχή, η τιμή της βενζίνης ήταν στο 1,099€ το λίτρο.. Αύξηση της τάξης του 40%..

Κύριε Παπανδρέου θα επιληφθείτε επι του θέματος επιτέλους;; Που θα φτάσει αυτή η κατάσταση;; Μας πίνουν το αίμα με το καλαμάκι.. Αλλά τι λέμε τώρα.. αφού