Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Απάντηση του πλοιοκτήτη σε αναγνώστη..

"Σχετικά με την ανάρτηση σας "Ποιος είναι ο Τούρκος της υπόθεσης;;" που βρίσκεται εδώ.. Ειμαι πλοιοκτητης του τουριστικου ημεροπλοιου "Μαρια Σταρ" με εδρα την Κω, μετα λυπης μου διαβασα αναρτηση-καταγγελια στο blog για την επιχειρηση μου και για την συμπεριφορα μας στο επιβατικο κοινο. Νοιωθω την αναγκη πως πρεπει να απαντησω σε ολες αυτες τις ανακριβειες και αναληθειες που αναφερονται.

Το πλοιο "Μαρια Σταρ" ειναι μια οικογενειακη επιχειρηση που δραστηριοποιειται στο χωρο εδω και παρα πολλα χρονια,ταξιδευει τον κοσμο παντα με ασφαλεια και αξιοπιστια στις απεναντι τουρκικες ακτες. Η πολιτικη της επιχειρησης ειναι η διαθεση και πωληση των εισιτηριων ΜΟΝΟ στο.. συγκεκριμενο χωρο οπου εδρευει το πλοιο στον λιμενα της Κω και το τονιζουμε αυτο σε καθε εναν επιβατη που θα κανει τη βολτα του στο λιμανι και θα σταματησει εξω απο το πλοιο.

Στο θεμα της καταγγελιας αναφερεται πως καποιοι επιβατες προμηθευτηκαν το εισιτηριο απο πρακτορειο της πολης. Τονιζω πως το "Μαρια Σταρ" δεν συνεργαζεται με κανενα πρακτορειο της πολης για τους λογους: α) Ολα τα πρακτορεια συνεργαζονται με την μεγαλη εταιρεια που εδρευει και αυτη στο λιμανι με τα πλοια της και εφοσον αυτη ειναι γεματη τοτε τα πρακτορεια προσπαθουν να βγαλουν κερδος πουλωντας εισιτηρια με αλλα πλοια οπως το δικο μου,κατ'αναγκη για να μη χασουν τον πελατη και το ποσοστο τους! β) τα πρακτορεια αυτα το μονο που κανουν ειναι να πωλουν εισιτηρια χωρις να ενημερωνουν την εκαστοτε πλοιοκτητρια επιχειρηση για κρατηση θεσεων και το χειροτερο οτι ποτε δεν αποδιδουν το αντιτιμο του εισιτηριου στην επιχειρηση αυτη! Μας εχουν κατι σαν παιδια κατωτερου θεου!

Δεν ειναι ομως ετσι δυστυχως,ειμαστε επιχειρηση με υποληψη και εγκυροτητα στο χωρο και δεν θα επιτρεψουμε ξανα σε κανενα πρακτορειο να παιξει με επιβατες εις βαρος μας!
Η διαδικασια λοιπον ειναι πως οταν ενας επιβατης ερθει και αγορασει εισιτηριο στο πλοιο καταχωρειται στο βιβλιο κρατησεων του πλοιου,ετσι λοιπον το πρωι κατα την ωρα της επιβιβασης και συμφωνα με τον αριθμο επιβαινοντων του πλοιου ειμαστε υποχρεωμενοι να επιβιβασουμε κατα προτεραιοτητα τους επιβατες αυτους και κατα δευτερον τους επιβατες που καποιο πρακτορειο μας εχει κανει κρατηση για αυτους.

Οταν λοιπον το πλοιο εχει πληροτητα για την συγκεκριμενη μερα πως ειναι δυνατον να επιβιβασει παραπανω αριθμο την ωρα που το πρακτορειο οπου επωληθει το εισιτηριο δεν εχει κανει κρατηση;;;; Που ακουστηκε αυτο ξανα? Υπαρχουν ελεχγοι των λιμενικων και αστυνομικων αρχων σε θεμα καταμετρησης και δεν μπορουμε να αυθαιρετουμε σε οποιαδηποτε ορεξη οποιουδηποτε επιβατη που πηγε να βγαλει απο πρακτορειο εισιτηριο την τελευταια στιγμη και επειδη η κυρια πηγη οπου συνεργαζεται ειναι γεματη σου λεει ελα μωρε ας τους στειλουμε στο "Μαρια Σταρ"..θα τους παρουνε και θα κρατησουμε το παραδακι εμεις..τα λαμογια...!

Κανονικα το πρακτορειο επρεπε να κατηγορειται τωρα και οχι η επιχειρηση μου!
Και για να ολοκληρωνω το θεμα πρεπει να ρωτησω τους κυριους που εγραψαν την καταγγελια:

Α) Ηρθατε στο πλοιο μας και πηρατε πληροφοριες;;; Μαλλον οχι γιατι αναφερετε πως σας ειπαν για προσωρινη βιζα!!! την ωρα που για μονοημερη εκδρομη δεν υπαρχει αυτο το πραγμα! η διαδικασια ειναι να εγγραψει καποιος το διαβατηριο η την ταυτοτητα στη λιστα του πλοιου,να παρει καρτα επιβιβασης για τον ελεχγο απο την ελληνικη αστυνομια και αυτο ειναι ολο! Αρα εχουμε παραπληροφορηση των πρακτορειων στο θεμα αυτο και δυστυχως εμεις που κανουμε αυτη τη δουλεια τοσα χρονια ακουμε την οποιαδηποτε μαλακια του καθε ασχετου πανω στο θεμα αυτο!

Β)Ηταν η συμπεριφορα μας αγενεστατη και απαραδεκτη την ωρα που το πλοιο ηταν γεματο και θελατε να παρανομησουμε εισ βαρος των αλλων επιβατων,να σας επιβιβασουμε και εσας με αποτελεσμα το υπεραριθμο συνολο στο πλοιο;;;;

Γ) Ειπατε πως πουλουσαμε εκεινη την ωρα εισιτηρια για "δικους" μας οπως αναφερατε επιβατες και δεν παιρναμε εσας!
Προφανως χρειαζεται αμεσα να επισκεφθειτε εναν οφθαλμιατρο και ενα ορυλα γιατι μαλλον δεν βλεπατε πως ολοι οι επιβατες που εμπαιναν στο πλοιο κρατουσαν εισιτηρια απο την προηγουμενη μερα και δεν ακουγατε που φωναζαμε πως εχουν προτεραιοτητα εκεινοι οι οποιοι εχουν κανει κρατηση στο βιβλιο του πλοιου,οπου σαφως το δικο σας πρακτορειο δεν ειχε φρονιτσει γι αυτο να κανει το ιδιο!!!

Δ)Ειπατε πως ταξιδεψατε με αλλο πλοιο στις 12 και πως οι Τουρκοι σας συμπεριφερθηκαν αψογα!!! Τι εννοειτε με αυτο? οτι το αλλο πλοιο ηταν τουρκικο; Προφανως δεν ειδατε πως και σε αυτο ανεμιζει η γαλανολευκη, αλλα και ουτε αναρωτηθηκατε γιατι το αλλο πλοιο που ξεκιναει στις10.00 κανονικα τελικα εφυγε στις 12;;;; και δεν ηταν 12,εφυγε κατα τις 12.30,ητη 2.30 ωρες καθυστερηση την ωρα που το "Μαρια Σταρ" με τους 240 επιβατες του ηταν στην Τουρκια προ πολλου!Και εκει φαινεται η συνεπεια του πλοιου μου και γιατι ο κοσμος το προτιμα! το γεγονος πως οι τουρκοι αστυνομικοι ηταν ποιο εξυπηρετικοι; αυτο εννοειτε οτι σας φερθηκαν αψογα; Γιατι ετσι κατηγορειτε εμμεσα τον ελληνικο διαβατηριακο ελεγχο για μη καλη εξυπηρετηση και εξυμνειτε τους Τουρκους!!!! Κανονικα επρεπε να δωσετε τα ευσημα στους ελληνες αστυνομικους του διαβατηριακου ελεχγου που καθε μερα εχουν στο κεφαλι τους χιλιαδες ανεγκεφαλους με το καθε κολλημα και τις φωνες του καθ'ενος για το τιποτα! Η μηπως αγορασατε εισιτηριο με Τουρκικο πλοιο να ταξιδεψετε και σας εκαναν να νοιωσετε σαν βασηλιαδες;;;
Α,ρε ελληνες του δεκαρικου,ψωριαρηδες και γυφτοι που παντα προσπαθειτε να εκμηδενησετε τα παντα για το τιποτα!!!

Στην Ελλαδα δυστυχως εχουμε τροπους και τον καλυτερο πολιτισμο που δυστυχως κατι τυποι σαν και εσας προσπαθουν να σπηλωσουν και να ριξουν λασπη ανα πασα στιγμη στην αληθεια!!! Αισχος και ντροπη!!! Γιατι δεν κανατε καταγγελια για το πρακτορειο που σας κοροιδεψε παρα μονο βγαλατε το πλοιο στη σεντρα που δεν φερει ουδεμια ευθυνη;;;;; Εκει φαινεται ο πολιτισμος σας και ο τροπος ο δικος σας;;;;;

Το "Μαρια Σταρ" θα ειναι εκει και θα προσφερει παντα τις καλυτερες υπηρεσιες στους επιβατες που το προτιμουν γιατι ειναι το καλυτερο,το πιο αξιοπλοο και ασφαλη πλοιο στο λιμανι και δεν εχει την αναγκη απο καμμια διαφημιση η δυσφημιση. Η ιστορια εχει δειξει πως καθε μερα γεμιζει μονο του με την αξια του!
Ευχαριστω!
Για την επιχειρηση,
Γ.Κ-πλοιοκτητης"