Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2010

Ξέχασαν να υπογράψουν το Π.Δ για την...

..ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Π.Τ.Ε ΤΟΥ ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ!!!

"Θα ήθελα να σας κάνω γνωστό, ότι το φλέγων ζήτημα της μετονομασίας του τμήματος της Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, σε τμήμα Πολιτισμικής Πληροφορικής, έχει παγώσει τελείως!!! Μας έχουν ξεχάσει τελείως!!!

Η τελευταία ενημέρωση που είχε η ακαδημαική κοινότητα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ήταν στις 13/01/2010, από τον πρώην Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου, κύριο Ανδρέα Τρούμπη, ο οποίος είχε δηλώσει τα εξής: "Μετονομασία Τμήματος Πολιτισμικής: Η νομοθετική διαδικασία με τις νέες υπογραφές του Π.Δ. εξελίσσεται κανονικά με την.. υπογραφή του από το ΥΠΕΠΘ στις 22/12/09 (όπως είχε άλλωστε δεσμευτεί ο κ. Ειδικός Γραμματέας). Άρα το θέμα της έκδοσης του Π.Δ. θα ολοκληρωθεί άμεσα."

Τίποτα μέχρι και σήμερα δεν έχει γίνει!!! Κανείς δεν ξέρει τίποτα για το ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα υπογραφτεί το Π.Δ για την μετονομασία!!! Θα παρακαλούσα τον νέο Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου, κύριο Τσάρτα Πάρι, να μας ενημερώσει επίσημα σε τι στάδιο βρίσκετε το θέμα αυτό, γιατί αργεί τόσο και πότε θα υπογραφτεί επιτέλους το Π.Δ?? Ευελπιστώ, σύντομα να έχουμε λύση στο ζήτημα αυτό..

Σας ευχαριστώ πολύ!"
αναγνωστρια