Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Φουντώνουν τα σενάρια..

Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου συναντήθηκε σήμερα με τον πρώην αντιπρόεδρο της ΕΚΤ Λουκά Παπαδήμο. Η συνάντηση διήρκεσε πάνω από μίαν ώρα, μετά δε την ολοκλήρωσή της, ο κ. Παπαδήμος δεν έκανε δηλώσεις.

Ωστόσο, οι φήμες για χρησιμοποίηση του κ. Παπαδήμου στην κυβέρνηση ενεργοποιήθηκαν και πάλι. Τον Σεπτέμβριο του 2009 ο Γιώργος Παπανδρέου είχε προτείνει στον κ. Παπαδήμο να ηγηθεί του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ και να αναλάβει την ευθύνη της οικονομικής πολιτικής, πρόταση που τότε είχε.. απορρίψει.

Αναφερόμενος στη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου με τον πρώην αντιπρόεδρο της ΕΚΤ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής δήλωσε ότι "ο κ. Παπαδήμος είχε μια σημαντικότατη θέση στην ΕΚΤ, οι εμπειρίες και οι γνώσεις του είναι γνωστές, είναι μια συνάντηση όπου θα υπάρχει ενημέρωση και των δύο πλευρών".

Ερωτηθείς αν υπάρχει θέση στην κυβέρνηση για τον Λουκά Παπαδήμο, ο κ. Πεταλωτής ανέφερε ότι "η κυβέρνηση υπάρχει και λειτουργεί", προσθέτοντας ότι "συζητήσεις και γνώμες είναι πάντα χρήσιμες".
news247