Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Έχασαν την δουλεία τους λόγω Facebook..

Ξινό βγήκε το αστείο που σκαρφίστηκαν δύο ειδικοί φρουροί στην Αθήνα και τα γέλια τους κόπηκαν αμέσως, αφού τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, ενώ σε βάρος τους διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση.

Οι δύο αστυνομικοί είχαν ανεβάσει στους λογαριασμούς τους στο facebook φωτογραφίες, στις οποίες εμφανίζονταν να κάθονται γύρω από ένα στο οποίο ήταν απλωμένα τα υπηρεσιακά τους όπλα, κινητά τηλέφωνα, χρήματα και μια λευκή σκόνη.

Σε κάποιες φωτογραφίες μάλιστα, ο ένας αστυνομικός προσποιούνταν ότι έκανε χρήση της σκόνης αυτής, όπως κάνουν οι.. τοξικομανείς με την κοκαΐνη.

Το νέο μαθεύτηκε γρήγορα και τα σχόλια στους λογαριασμούς των δύο ειδικών φρουρών έδιναν και έπαιρναν. Έτσι οι δύο νεαροί πλακατζήδες άρχισαν να συνειδητοποιούν ότι θα αντιμετώπιζαν πρόβλημα με την υπηρεσία τους και κατέβασαν τις φωτογραφίες.

Μάλιστα για να αποποιηθούν τις ευθύνες, ο ένας από τους δύο κατήγγειλε ότι άγνωστος μπήκε στον λογαριασμό του στο facebook και ανέβασε τις φωτογραφίες, οι οποίες, σύμφωνα με την καταγγελία, είναι προϊόν μοντάζ.

Ωστόσο, από τις έρευνες που έγιναν δεν προέκυψε εισβολή χάκερ στον λογαριασμό του αστυνομικού, ενώ στον υπολογιστή του εντοπίστηκαν οι συγκεκριμένες φωτογραφίες.

Παραδέχθηκε λοιπόν ότι είχαν τραβήξει οι ίδιοι τις φωτογραφίες για αστείο, ενώ είπε ότι η λευκή σκόνη δεν ήταν κοκαΐνη, αλλά αλεύρι.