Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Ο έρωτας περνάει από το iPhone

Πλέον τα στοιχεία είναι επίσημα. Όσοι έχετε iPhone κάνετε περισσότερο σεξ από αυτούς που δεν έχουν ή από άλλους κατόχους κινητών τηλεφώνων όπως είναι π.χ τα Blackberry. Tα πάντα για το iPhone στο iPhonehellas.gr

Τώρα έχετε και αποδεικτικά στοιχεία να δείξετε στο σύντροφο ή στη σύντροφό σας που παραπονιέται συνέχεια ότι ασχολείστε συνέχεια με το... "μαραφέτι", όπως το αποκαλεί.

Ειδικότερα, σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε η ιστοσελίδα OKCupid.com, οι χρήστες του iPhone κάνουν περισσότερο σεξ, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι οι γυναίκες κάτοχοι είναι πιο.. δραστήριες από τους άνδρες αφού συνευρίσκονται ερωτικά δύο φορές πιο συχνά απ' ότι οι άνδρες.
Η εν λόγω ιστοσελίδα έκανε έρευνα στην οποία συμμετείχαν 10.000 άτομα- ιδιοκτήτες iPhone τηλεφώνων και συμπέρανε ότι οι γυναίκες χρήστες είχαν πάνω από 12 ερωτικούς συντρόφους σε σύγκριση με τους άνδρες που είχαν 10. Αντίθετα, στους χρήστες λοιπών τηλεφωνικών συσκευών αντιστοιχούν έξι.

Μάλιστα, το iPhone ήταν ένα από τα τρία είδη τηλεφώνων με ενσωματωμένη κάμερα που δείχνει τους χρήστες πιο όμορφους εν συγκρίσει με το Blackberry.
news247