Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Νέοι συμβασιούχοι στην ΕΡΤ..

Σε τρεις με τέσσερις μέρες αναμένεται τελικά η έκδοση της Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου για την πρόσληψη 700 συμβασιούχων από την ΕΡΤ. Για την ώρα εκδόθηκε η απόφαση 2/58755/0020/20-09-2010 του υπουργείου Οικονομικών - Γενικής Γραμματείας Δημοσιονομικής Πολιτικής με την οποία ουσιαστικά ανοίγει ο δρόμος για την έκδοση της ΠΥΣ και ήταν ουσιαστικά το κομμάτι του πάζλ που έλειπε για να ανάψει το «πράσινο φως» για την πρόσληψη των συμβασιούχων...

Μετά την έκδοση της ΠΥΣ η διοίκηση της ΕΡΤ μέσα σε ένα πενθήμερο θα προχωρήσει σε πρώτη δημοσίευση της προκήρυξης και μία εβδομάδα μετά στη δεύτερη από την οποία θα αρχίσει να...και ο χρόνος για την κατάθεση των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους. Η προκήρυξη της ΕΡΤ θα αφορά περίπου 450 θέσεις που δεν υπόκεινται σε ΑΣΕΠ (δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες κ.α.), ενώ από το ΑΣΕΠ θα υπάρξει άλλη προκύρηξη για τις υπόλοιπες περίπου 250 θέσεις.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ με ανακοίνωσή της επισημαίνει:
«Με την απόφαση 2/58755/0020/20-09-2010 του Υπουργείου Οικονομικών - Γενικής Γραμματείας Δημοσιονομικής Πολιτικής εγκρίθηκε η πρόσληψη 700 (επτακοσίων) ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων στην ΕΡΤ Α.Ε. με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση υπηρεσιακών αναγκών και η δαπάνη μισθοδοσίας τους θα βαρύνει την ΕΡΤ Α.Ε. Μετά την παραπάνω απόφαση περιμένουμε άμεσα την διοίκηση της ΕΡΤ να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες ώστε το συντομότερο δυνατό να στελεχωθούν οι υπηρεσίες και να εξομαλυνθεί η λειτουργία της ΕΡΤ».