Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Δείτε μία απίστευτη ληστεία στα Μάλια

Χρειάζεται να δει κανείς δύο και τρεις φορές το video με τη δράση ενός ζευγαριού απατεώνων, για να καταλάβει πώς κατάφεραν να αρπάξουν το ποσό των 1.200 ευρώ μπροστά στα μάτια υπαλλήλου πρατηρίου υγρών καυσίμων στα Μάλια.

Το ζευγάρι μπαίνει στο βενζινάδικο, προμηθεύεται καύσιμα και πληρώνει παίρνοντας ρέστα 50 ευρώ. Ο «πελάτης» δηλώνει στον υπάλληλο ότι είναι συλλέκτης και αναζητεί χαρτονομίσματα των 50 ευρώ που έχουν στη μία όψη τους την ένδειξη GR ( η οποία σημειωτέον δεν υπάρχει σε κανένα χαρτονόμισμα)!

Ο ανυποψίαστος υπάλληλος βγάζει από το ταμείο ένα πακέτο χαρτονομισμάτων των 50 ευρώ και ξεκινά την αναζήτηση των «συλλεκτικών» χαρτονομισμάτων.

Ο «συλλέκτης», τότε, προθυμοποιείται να τον βοηθήσει. Τα ψηλαφεί, δείχνει να τα παρατηρεί και προσέξτε τον τρόπο με τον οποίο το «μαγικό» αριστερό του χέρι παίρνει τα πενηντάρικα και τα βάζει στην τσέπη του, χωρίς ο πρατηριούχος να καταλάβει το παραμικρό!

Αν δεν το καταλάβατε με την πρώτη ματιά, δείτε το video ξανά και ξανά, για να «συλλάβετε» το μέγεθος των απατεώνων που κυκλοφορούν δίπλα μας! Στο 2.15 λεπτό γίνεται κάτι..

madata.gr