Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Ο μπόμπιρας ξεπόρτισε σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας!

Ένα μωρό εννέα μηνών βρέθηκε να μπουσουλάει δίπλα από τα αυτοκίνητα και νταλίκες σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας στην Αττάλεια της Τουρκίας! Το περιστατικό καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του αυτοκινητοδρόμου και φαίνεται καθαρά να βγαίνει το παιδί στο δρόμο ολομόναχο ενώ δίπλα του περνούν «ξυστά» τα.. αυτοκίνητα!

Το παιδί κοιμόταν στους θάμνους δίπλα στον δρόμο και κάποια στιγμή ξύπνησε χωρίς να το αντιληφθεί η μητέρα και βγήκε στον δρόμο.

Οι οδηγοί μείωσαν ταχύτητα ή έκαναν ελιγμούς για να μην σκοτώσουν το μικρό παιδί που όπως φαίνεται δεν φοβήθηκε τα αυτοκίνητα και έκατσε στον οδόστρωμα. Αν και πέρασαν δεκάδες οχήματα δίπλα από το μωρό κανείς δεν σκέφτηκε να κατέβει από το αυτοκίνητο και να το σώσει.

Πέρασαν αρκετά λεπτά μέχρι η μητέρα να αντιληφθεί τι ακριβώς συμβαίνει και να βουτήξει κυριολεκτικά για να προλάβει να σώσει το παιδί της.

Η γυναίκα είχε αποκοιμηθεί και αυτή όταν το μωρό ξέφυγε από την προσοχή της και τώρα θα λογοδοτήσει στην αστυνομία για την αμέλεια του παιδιού που παραλίγο να του στοιχίσει την ζωή.

Δείτε στο βίντεο την περιπέτεια του μικρού που ευτυχώς είχε αίσιο τέλος.