Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Έπρεπε να διαλέξει ποιο παιδί της θα ζήσει..

Τον χειρότερο εφιάλτη που θα μπορούσε μία μάνα ζήσει, έζησε η Rachel Edwards, η οποία έπρεπε να επιλέξει ποιο από τα δύο της παιδιά έπρεπε να σώσει από πνιγμό: του 16χρονου γιου της Jack ή της μόλις δύο ετών πανέμορφης κορούλα της;;;

Όλα έγιναν όταν η Rachel που είναι έξι μηνών έγκυος στο τρίτο της παιδί, οδηγούσε το αυτοκίνητο της έχοντας μέσα τα δύο της παιδιά αλλά και δύο φίλους του γιου της. Ξαφνικά έπεσε σε μία λακκούβα, έχασε τον έλεγχο του.. αμαξιού και «βούτηξε» σε ένα κανάλι βάθους δέκα μέτρων. Καθώς το νερό έμπαινε στο αμάξι η Rachel βγήκε αφού το παράθυρό της ήταν ανοιχτό.

Στη συνέχεια μην μπορώντας να σώσει ταυτόχρονα και τα δύο της παιδιά, πήρε μία βαθιά ανάσα, αποφάσισε να πάρει την κόρη της που καθόταν δεμένη στο πίσω κάθισμα και βγήκε με μεγάλη δυσκολία στη στεριά.

Ο Jack παγιδεύτηκε στο αμάξι αφού λίγο πριν το δυστύχημα είχε κλείσει το τζάμι του, για να μην ξυπνήσει την αδερφούλα του… και τελικά πνίγηκε ενώ οι δύο φίλοι του 15χρονου σώθηκαν.

«Κάθε φορά που ξυπνάω σκέφτομαι πως θα μπορούσα να σώσω και τα δύο μου παιδιά» λέει η άτυχη μάνα και συμπληρώνει «Τράβηξα την Isabella στην επιφάνεια και ήξερα πως ήταν ακόμα ζωντανή. Προσπάθησα να γυρίσω πίσω για τον άλλο μου γιο αλλά ήξερα πως αν άφηνα την Isabella δεν μπορούσα να γυρίσω πίσω. Το μόνο που έκανα ήταν να φωνάζω και να φωνάζω…».