Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς.

Άγχρωμη,άγευστη και άρρυθμη η σημερινή πρεμιέρα του "Πολύ Μπλα Μπλα" στο ΑLTER για τη νέα σεζόν 2010-2011. Σα να μην πέρασε μια μέρα που λέει και το γνωστό άσμα του Γιώργου Δημητριάδη, αφού εκτός από κάποιες αλλαγές σε σκηνικό και πάνελ,η διάθεση των συντελεστών έχει παραμείνει το ίδιο πληκτική, όπως ήταν από το δεύτερο μισό της προηγούμενης σεζόν, μέχρι και το κλείσιμο.

Παρόλο που οι ανταγωνιστές τους θα μείνουν πίσω μία ολόκληρη εβδομάδα, η θεματολογία της εκπομπής δεν είχε να επιδείξει κάποιο αποκλειστικό θέμα που δεν έχουμε ήδη διαβάσει σε περιοδικά ή τηλεοπτικά blogs. Μάλιστα οι ίδιοι οι συντελεστές θεωρούσαν τις ειδήσεις αδιάφορες και εκτός από το γεγονός ότι εξέφραζαν τη σκέψη τους, το έδειχναν με κάθε τρόπο, δημιουργώντας.. σημαντικές σιωπές. Πέρα από τα αναμασήματα τελευταίων ειδήσεων, οι γνωστές χολές σε συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία θεωρούνται μασκότ για την συγκεκριμένη εκπομπή έδιναν και έπαιρναν. Με πρώτη και καλύτερη την Ευγενία Μανωλίδου που για μία ακόμη φορά χλευάστηκε για το δρόμο που όπως η ίδια υποστηρίζει άνοιξε στην καριέρα της το Mega,αλλά και τον τρόπο που προφέρει τον τίτλο του νέου μαγειρικού ριάλιτι "Master Chef".

Παράλληλα, προκειμένου να καλυφθούν τρύπες και κενά, φυσικά επόμενα της απουσίας ειδήσεων, άρχισαν να αιωρούνται στον αέρα δήθεν "καρφιά" και "υπονοούμενα" τηλεοπτικών προσώπων που "εκτόξευσαν" ο ένας στον άλλον,προκειμένου τόσο να ξύσουν πληγές, όσο και να υπάρξουν παραφιλολογίες που θα φέρουν περαιτέρω δηλώσεις, θέματα,ίντριγκες και συνεπώς τηλεθέαση.

Εκτός από τη λαμπερή νέα οικοδέσποινα της εκπομπής Σταματίνα Τσιμτσιλή που θα έλεγε κανείς ότι συνεχίζει να παρουσιάζει το "Tv weekend" και το φωτεινό σκηνικό που είναι μία ανακατασκευή και αξιοποίηση όλων των προηγούμενων,τίποτα διαφορετικό δεν υπάρχει που να κάνει την έκπληξη,αλλά και να κλέβει τις εντυπώσεις. Αισθητή η απουσία της Φαίης Σκορδά η οποία αν και όχι τόσο ετυμόλογη όσο η καλή της φίλη ,είχε ένα μοναδικό στυλ, μια ξεχωριστή τσαχπινιά, που η μετρημένη σε κινήσεις και λόγια Σταματίνα, δύσκολα θα αποκτήσει με τον καιρό. Ίσως η καλύτερη στιγμή της πρώτης εκπομπής για φέτος, ,η εμφάνιση του Δημάρχου Αθηναίων κ. Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος είπε αρκετά και ενδιαφέροντα πράγματα.
tvnea