Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Η πρώτη τετραθέσια Lamborghini!

To Estoque, παρουσιάστηκε πρώτη φορά το 2008 ως πρωτότυπο και είναι η πρώτη απόπειρα της ιταλικής φίρμας, στην κατηγορία των τετράθυρων σεντάν. Αν και αρχικά τα ανώτερα στελέχη της Lamborghini είχαν πει ότι δεν πρόκειται να κάνουν καμία κίνηση σε μια τέτοια κατηγορία, ο σκληρός ανταγωνισμός φαίνεται ότι άλλαξε τα δεδομένα.

Η μέχρι στιγμής, πολύ καλή εμπορική πορεία των Porsche Panamera και Aston Martin Rapide έκανε τους ανθρώπους την Lamborghini να σκεφτούν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο παραγωγής του Estoque, καθώς όπως και να το κάνουμε το πάν είναι τα λεφτά για.. οποιαδήποτε εταιρεία.

Όπως τόνισε ο CEO της εταιρείας, Stephan Winkelmann «ένα τετράθυρο σεντάν αυτοκίνητο θα βοηθούσε σημαντικά στην αύξηση των πωλήσεων». Με λίγα λόγια δηλαδή, τέλειωσαν οι εποχές που εταιρείες όπως η Lamborghini έλεγαν ότι εμείς κατασκευάζουμε μόνο διθέσια supercar, απευθυνόμαστε μόνο σε μια συγκεκριμένη γκάμα πελατών και δεν μας ενδιαφέρει τίποτα άλλο.

Το Estoque, θα είναι το τρίτο μοντέλο στη γκάμα της Lambo, ένα από τα πλέον εντυπωσιακά σεντάν πολυτελείας που έχουν κατασκευαστεί ποτέ, με εκπληκτικές επιδόσεις και ένα εσωτερικό που θα ζήλευε οποιαδήποτε αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας.
news.pathfinder.gr