Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

"Να χαρούμε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους!"

"Χθες είχαμε την απεργία των επαγγελματιών καλαθοσφαιριστών(ΠΣΑΚ). Σε ένα γήπεδο όμως της Α1 ζήσαμε μεγάλες στιγμές από άποψη τραμπουκισμού. Γεγονότα τα οποία απλά επιβεβαιώσανε το γιατί το μπάσκετ και ο αθλητισμός στην Ελλάδα είναι εκεί που είναι. Οι άνθρωποι που έχουν μπεί στο χώρο είναι αστείοι. Συγκεκριμένα,στο ΔΑΚ(δημοτικό αθλητικό κέντρο)Καλαμίτσας της Καβάλας,φάνηκε το μεγαλείο κάποιων.

Αντιπροσωπεία μελών του ΠΣΑΚ από παίκτες Α1 και Α2, οι οποίοι βρέθηκαν στο γήπεδο να υποστηρίξουν την απεργία, απωθήθηκε έξω από το γήπεδο με παρουσία αστυνομίας. Στην λογομαχία συμμετείχαν παράγοντες της Καβάλας με το επιχείρημα "εδώ είναι το σπίτι μου, κάνω ότι θέλω". Πρώτον, δεν είναι το σπίτι σου, είναι το σπίτι των πολιτών της...

πόλης. Δευτερον,αν είναι κανενός το σπίτι,είναι των παικτών. Αυτοί ιδρώνουν μέσα σε αυτό 6 ώρες την ημέρα για να καρπώνεσαι εσύ τα χρήματα και να το παίζεις παράγοντας.

Ακούστηκαν επίσης απειλές προς τους παίκτες οι οποίοι ήταν στην κερκίδα με το εξής εκπληκτικό: "αν περάσετε από εδώ θα σας κόψουμε τα πόδια! "Στην κερκίδα! Μάλιστα ο ένας, ο εικονιζόμενος, είπε "δεν θα φάω μαγκιά εγώ από εσάς"!!. Μαγκιά μεγάλη όταν έχεις 30 άτομα των ΜΑΤ τριγύρω. Και αυτός ο μάγκας ζητάει την ψήφο των δημοτών της Καβάλας. Ψηφίστε τον και σίγουρα το δημοτικό συμβούλιο θα αποκτήσει άλλον αέρα με τόση τεστοστερόνη εκεί μέσα.

Γιατί δουλεύει σε εταιρεία security. Και όσοι δεν τον ψηφίσετε,σίγουρα θα κοιμάστε ήσυχοι τα βράδια; Ίσως έρθει βραδιάτικα σπίτι σας να σας αποδείξει πόσο μάγκας είναι. Είναι ντροπή να γίνονται αυτά το έτος 2010 και με αυτούς τους ανθρώπους στα κοινά και τον αθλητισμό περιμένουμε να δούμε άσπρη μέρα;"
αναγνωστης