Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

"Τα καραγκιοζιλίκια της Υπουργού Παιδείας.."

"Στη χώρα που ζούμε οπου οι αδικίες εις βάρος αθώων πολιτών διαδέχονται η μια την άλλη είναι δύσκολο να μην αγανακτήσεις και να μην χάσεις την ψυχραιμία σου.

Πραγματικά έλεος κυρία Θατσερ του ελληνικού πολιτικού συστήματος!! Και δεν μιλώ για άλλη παρα για την κ. Διαμαντοπούλου την υπούργο παιδείας. Είμαι εκπαιδευτικός ειδικότητας ΠΕ15 και ακόμη αδιόριστη λόγω περικοπών.

Και δεν φτάνει αυτό ούτε και για αναπληρωτές δεν μας θέλει η κυρια Διαμαντοπούλου. Έχει περάσει τόσος καιρός και ενώ γίνονται φάσεις όπου προσλαμβάνονται εκπαιδευτικοί, εμεις ειμαστε ακομη στο ΠΟΥΘΕΝΑ. Για 2 και περισσότερα χρόνια που κάναμε τους τουρίστες στην...

Ελλάδα, για να διδάξουμε το μάθημα μας που τόσο αγάπαμε και που και οι μαθητές μας χρειάζονται, είμασταν καλοί. Ξαφνικά είμαστε περιττοί.

Είμαστε περιττοί και για τους διευθυντές των σχολείων που ενώ υπάρχουν τόσα κενά εκείνοι προτιμούν να τα αποκρύπτουν. Και η δικαιολογία ποια είναι;; Δεν είναι σημαντικό μάθημα. Καταλάβετε επιτέλους ότι δεν είναι το τσιφλίκι σας το σχολείο για να αποφασίζετε εσείς για τις ζωές άλλων ανθρώπων.

Ας μας δώσετε πίσω τα χρήματα που ξοδέψαμε και για να σπουδάσουμε και για να πάμε από την μια πόλη στην άλλη και να μας δώσετε πίσω και τα όνειρά μας. Γιατί είχαμε όνειρα.... Να διδάσκουμε μαθητές!!!!!"
Μια αναγνώστρια