Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2010

Αντιδράσεις από τη δήλωση Δημαρά

Επιβεβαίωσε ο Γιάννης Δημαράς ότι συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά τον Ιούνιο, σε πρωινή εκπομπή του Mega και συμπλήρωσε ότι συναντήθηκε και με άλλους πολιτικούς αρχηγούς: «Είχα επαφές με όλους τους πολιτικούς, όλων των χώρων. 


Συνάντησα όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, αλλά ούτε μου πρότειναν, ούτε τους πρότεινα κάτι συγκεκριμένο για να κατεβώ», δήλωσε ότι είχε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, πριν θέσει υποψηφιότητα. Από τη ΝΔ δεν υπήρξε καμία επίσημη αντίδραση, ενώ διαψεύδουν οι Παπαρήγα, Καρατζαφέρης, Τσίπρας και Κουβέλης, ότι συναντήθηκαν με τον...


υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής.

«Δεν υπήρξε καμία τέτοια ή άλλου είδους συνάντηση του Γ. Δημαρά με την Αλέκα Παπαρήγα», σημειώνει σε ανακοίνωσή του, για το θέμα, το ΚΚΕ.

Αντίστοιχα και συνεργάτης του Γ. Καρατζαφέρη αναφέρει «ουδέποτε υπήρξε θέμα συνάντησης του κ. Δημαρά με τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ»

Ο Αλέξης Τσίπρας διέψευσε ότι υπήρξε συνάντηση με τον κ. Δημαρά ενώ και σε ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς τονίζεται ότι «Καμία τέτοια συνάντηση δεν υπήρξε μεταξύ του Φώτη Κουβέλη και του κ. Δημαρά».
newsbeast