Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Σαμαράς: Ο Παπανδρέου εξαιρεί περίοδο Σημίτη και δική του

Επίθεση στον πρωθυπουργό για την πρόθεσή του να συσταθεί Εξεταστική Επιτροπή για την Οικονομία, η οποία θα καλύπτει μόνο την περίοδο 2007-2009, εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς από το Αιγάλεω.

Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε πως ο Γ. Παπανδρέου πιστεύει ότι το να διασύρει κανείς τη χώρα του και να λέει τους Έλληνες διεφθαρμένους είναι πολιτική αρετή. «Το κόμμα του, όμως, το προστατεύει, με το να εξαιρεί από την Εξεταστική Επιτροπή για την Οικονομία, τόσο την περίοδο Σημίτη, όσο και τη δική του περίοδο, τη σημερινή. Έτσι, όμως, διασύρει και την πατρίδα του και το κόμμα του», τόνισε.

«Η ΝΔ θα ψάξει και θα φέρει στο φως όλα τα...


στοιχεία όσων διέσυραν την οικονομία και συνέβαλαν στη σημερινή κατάσταση, που έχει οδηγήσει τα νέα παιδιά στην ανεργία, τα μαγαζιά να κλείνουν ένα ένα αλλά και στην εθνική κατάθλιψη
», πρόσθεσε ο κ. Σαμαράς.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ολοκλήρωσε την περιοδεία του στο Αιγάλεω το μεσημέρι του Σαββάτου. Επισκέφθηκε το δημαρχείο της πόλης και καταστήματα στην κεντρική αγορά.

Στήριξε τον σημερινό δήμαρχο, ο οποίος «έχει δώσει τα πάντα, και την ψυχή του, για την ανάπτυξη της περιοχής σε μια δύσκολη στιγμή». «Ο κ. Καλογερόπουλος ξέρει να ξεπερνά τα όρια της παράταξης και θα πετύχει και πάλι μια νίκη για το καλό της πόλης πέρα από κόμματα», επισήμανε ο κ. Σαμαράς.

Ο κ. Καλογερόπουλος περιέγραψε με μελανά χρώματα την κατάσταση, που επικρατεί στην Οικονομία, τονίζοντας πως οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις κλείνουν και πως η ανεργία στην πόλη έχει ξεπεράσει το 17%. «Οι πολίτες απευθύνονται στο δήμο για βοήθεια», δήλωσε ο δήμαρχος και πρόσθεσε: «δεν υπάρχει ανάπτυξη, κάνουμε μια τεράστια προσπάθεια».

Ακόμη, εξέφρασε ανησυχία για το γεγονός ότι «με τον Καλλικράτη κόβονται κονδύλια, κάτι που θα δημιουργήσει προβλήματα στις προσπάθειες στήριξης των αδυνάμων».

***Την Κυριακή, συνεδριάζει η Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με θέμα τη στρατηγική του κόμματος για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
nooz.gr