Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Ο Καραμανλής "στοιχειώνει" τα όνειρα Σαμαρά..

Μαύρα φίδια έχουν αρχίσει να ζώνουν τον Σαμαρά, καθώς βλέπει να πυκνώνει η συζήτηση μεταξύ στελεχών της ΝΔ για το ενδεχόμενο επιστροφής Καραμανλή. Ο ίδιος επιχείρησε στη ΔΕΘ να τον "συνταξιοδοτήσει", κατατάσσοντάς τον στα "ιστορικά" πρόσωπα, γνώριζε όμως ότι κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου εύκολο για έναν πρώην πρωθυπουργό που είναι μόλις 54 ετών!

Γνωρίζει, ακόμη, ο νυν πρόεδος της ΝΔ ότι η κομματική βάση είναι ακραιφνώς καραμανλική, πράγμα το οποίο διεπίστωσε όταν σείστηκε το ΣΕΦ κατά την είσοδό του στο συνέδριο! Για να μη μιλήσουμε για τη ΔΕΘ, όπου έγινε δεκτός κάτω από θύελλα χειροκροτημάτων! Προσπαθεί, λοιπόν, να βρει ένα...
σημείο ισορροπίας αλλά δεν τα καταφέρνει.

Και δεν πρόκειται να τα καταφέρει αν δεν ανακάμψουν τα ποσοστά της ΝΔ στις δημοσκοπήσεις. Αυτή η πανθομολογούμενη αδυναμία του κόμματος να σταθεί στα πόδια του είναι που αφήνει οιονεί ανοιχτό το θέμα της ηγεσίας και επιτρέπει στον κάθε Ψωμιάδη να επαναφέρει το σενάριο επιστροφής του ανθρώπου που οδήγησε τη χώρα στο χείλος της χρεοκοπίας και τη ΝΔ στην εκλογική συντριβή.
veto300