Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΑ ΜΥ(ΕD)ΔIA

Οι σκεψεις μου απο τις πρεμιερες (πρεμουρες) των ψυχορραγουντων καναλιων. Ολα αυτα που γραφω αποτελουν προσωπικη μου γνωμη, γιατι ως γνωστον η γνωμη ειναι σαν την κ@#$#πιδα. Ολοι εχουμε απο μια.

Στα τραυματα του πολυπαθου κοινου, το Mega προσθεσε αλατι χοντρο. Ετσι τωρα πια εκεινοι οι πεινασμενοι Ελληνες που τη βγαζουν με τρεις κι εξηντα, βλεπουν τους σολωμους και τις καραβιδες των τηλεμαγέρικων, δαγκωνοντας ενα ξεροκοματο -- ετσι σαν το παλιο παραμυθι. Κι επειτα γουρλωνοντας τα ματια μπροστα στα προκλητικα μετρητα του Money Drop θα πεσουν να ονειρευτουν οτι επιτελους κερδισαν, στη χωρα της ολοκληρωτικης και τελεσιδικης χασουρας.

Ειμαι ο μονος που βρηκε το κραυγαλεο λαθος στο λογοτυπο του Big Brother; Το R του τελους επρεπε κανονικα να ειναι L. Big Brothel. (Οι μη αγγλομαθεις, αν υπαρχουν, ας ανατρεξουν στο babelfish για μεταφραση).

O Alpha θα κερδιζε πολυ αν υπηρχε "ξυσε και μυρισε" στην TV. Τετοια ποδαριλα, μασχαλιλα και moonιλα (μυρωδια του φεγγαροφωτου) ουτε σε...

πρωϊνο λεωφορειο.

Μιλωντας για δυσαρεστες οσμες: Ποιος ακριβοπληρωμενος σταρ της αοσμης τηλεορασης, εσχατως προσθεσας κοιλιακο λιπος, ειναι παραδοσιακα απλυτος απο την κορφη μεχρι τα (μαυρα) νυχια;

Τα αναπαραγωγικα προγραμματα (τα φτηνιαρικα που 85% του υλικου τους ειναι απο αλλες εκπομπες) εχουν προσθεσει human interest παιζοντας ("παιζοντας") με φονους, θανατους, βιασμους, παιδεραστες και ο,τι αλλο θα μπορουσε να δωσει καμια μοναδουλα στο καναλακι. Η μπουχλουμπα lifestyle και αστυνομικου ρεπορταζ.

Οι ανω των -αντα σταρομουρες (ειδικα οι θηλυκες) εχουν ανακαλυψει τα παλια καλα φιλτρα soft focus (στυλ καλτσα, πουλοβερ, παλτο πανω απο τον φακο). Μερικες κουβαλανε μαζι και το δικο τους φιλτρο, οταν πανε καλεσμενες σε ξενο στουντιο. Παλιο το κολπο, το εμαθαν απο τη Μαιρη Χρονοπουλου και, αργοτερα, τη Μιμη Ντενιση. Πες μου το φιλ(τρ)ο σου, να σου πώ ποια εισαι.

Γκαντεμια κι αυτα τα "Νεα του ΑΝΤ1". Ουτε με την παρουσια της Χουκλη δεν καταφεραν να ισιωσουν. Ελα που εδω δεν μπορουν να θυσιασουν τη....
(η συνέχεια εδώ)