Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2010

Ο άνθρωπος που «έκλεψε» τον Λεβέντη από τον ANT1

O Γιώργος Λεβέντης μιλά για τη συνεργασία του με τον Simon Cowell

O Γιώργος Λεβέντης δεν θα μπορούσε να πει «όχι» σ' έναν από τους ισχυρότερους ανθρώπους της παγκόσμιας βιομηχανίας. Ο γνωστός «κακός» κριτής του «Αmerican Idol», κατέλαβε την τέταρτη θέση στη λίστα του «Entertainment Weekly» με τους 100 ισχυρότερους ανθρώπους της παγκόσμιας βιομηχανίας ψυχαγωγίας. Ο διάσημος παραγωγός συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο πλούσιων ανθρώπων της μουσικής βιομηχανίας.

Ο πρώην γενικός διευθυντής τηλεόρασης του ANT1 Γιώργος Λεβέντης αποκαλύπτει τους λόγους που τον ανάγκασαν να αφήσει το....


κανάλι με το οποίο συνεργαζόταν.

Όπως αποκαλύπτει στο Πρώτο Θέμα:

«Η πρόταση συνεργασίας κ μέρους του Simon Cowell, που είναι κορυφαίος επαγγελματίας παγκοσμίως στο χώρο της τηλεοπτικής παραγωγής ήταν για μένα μια τεράστια πρόκληση και ευκαιρία. Η εταιρεία «Syco» εδρεύει στο Λονδίνο και συνεργάζεται με τηλεοπτικά δίκτυα σε όλο τον κόσμο. Η απόφαση να αφήσω τον ANT1 δεν ήταν καθόλου εύκολη. Εργάστηκα τρία χρόνια στο σταθμό με μια καταπληκτική ομάδα ανθρώπων και κάναμε εξαιρετική δουλειά».

Ο Γιώργος Λεβέντης θα αναλάβει τη θέση του Head OF International Production της εταιρείας του Simon Cowell και θα ασχοληθεί με το λανσάρισμα του XFactor στις ΗΠΑ.

Όσον αφορά το πώς θα καλυφθεί το κενό του στην κριτική επιτροπή του XFactor, Ο Γιώργος Λεβέντης ανάφερε: « θα παραμείνω στην κριτική επιτροπή μέχρι το τέλος της χρονιάς και μετά θα δούμε το ενδεχόμενο αν είναι εφικτό για τα επόμενα live να έρχομαι κάθε Παρασκευή στην Αθήνα.
newsbeast.gr