Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Οι υποψήφιοι μετά την ψηφοφορία

Την αισιοδοξία τους για το αποτέλεσμα της κάλπης εκφράζουν στις δηλώσεις τους οι υποψήφιοι περιφερειάρχες και δήμαρχοι.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός έκανε λόγο για ημέρα ευθύνης. «Εμείς από όποια θέση και αν μας τάξουν οι πολίτες από αύριο θα δουλέψουμε πολύ σκληρά, τα προβλήματα είναι πολλά και χρειάζονται λύσεις», τόνισε. Σχετικά με το θέμα της αποχής, δήλωσε ότι πάντα οι πολίτες στέλνουν το δικό τους μήνυμα.

«Αποφασίζουμε σήμερα για το αύριο που θέλουμε, που αξίζουμε, που δικαιούμαστε. Ενα αύριο κοινωνικής μέριμνας, ελπίδας και ανάπτυξης», είπε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Βασίλης Κικίλιας, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα. Απαντώντας σε ερώτηση για το ποσοστό της αποχής, ανέφερε ότι πρέπει να....


περιμένουμε να το δούμε στο τέλος και πρόσθεσε ότι ευελπιστεί, πως όλοι οι πολίτες θα ασκήσουν τα δικαιώματά τους στην κρίσιμη φάση που βρισκόμαστε.

«Σήμερα οι πολίτες εκλέγουν το δήμαρχο της πόλης τους και της καρδιάς τους, για μια Αθήνα με περισσότερη ασφάλεια, ανάπτυξη, κοινωνική συνοχή, πολιτισμό και πολεοδομική αναγέννηση», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας Ν. Κακλαμάνης, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα και ευχαρίστησε τους συμπολίτες του, γιατί «επί 20 χρόνια τον τιμούν με την ψήφο τους».

Να προσέλθουν στις κάλπες, προέτρεψε τους πολίτες και ιδιαίτερα τους νέους, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας Γιώργος Καμίνης. «Αποχή σημαίνει διατήρηση της σημερινής κατάστασης και η Αθήνα δεν αρέσει πια σε κανέναν», υπογράμμισε. Αυτοί που με την αποχή τους στον πρώτο γύρο ήθελαν να δείξουν την αδιαφορία τους, επισήμανε ο κ. Καμίνης, θα πρέπει τώρα να πάρουν την τύχη στα χέρια τους και να γυρίσουν σελίδα, γιατί αποχή σημαίνει αδράνεια.

Αισιόδοξος για το αποτέλεσμα εμφανίστηκε και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης. «Με ήθος και αξιοπρέπεια αντιμετωπίσαμε τον αντίπαλο μας. Είμαστε αισιόδοξοι, είμαστε έτοιμοι. Η Μακεδονία θέλει έναν περιφερειάρχη, διεκδικητή και όχι έναν αντιπρόσωπο της κυβέρνησης και του μνημονίου», τόνισε και πρόσθεσε: «Ποτέ δεν ένιωσα τον εαυτό μου κάτι άλλο, πέρα από στρατιώτη και αγωνιστή. Πάντα έχω αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο».

«Οι πολίτες σήμερα στην έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν εποχή, με αισιοδοξία για το μέλλον και με πίστη στις δυνάμεις και στις δυνατότητες αυτού του τόπου», τόνισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Μάρκος Μπόλαρης.

«Η Θεσσαλονίκη είναι ένα κάστρο ελπίδας απέναντι στα εκβιαστικά διλήμματα, απέναντι στο μνημόνιο, απέναντι στις περικοπές μισθών και συντάξεων, απέναντι στην απροκάλυπτη προβολή των κυβερνητικών υποψηφίων», είπε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κώστας Γκιουλέκας. «Από δω από την πρωτεύουσα της Μακεδονίας, με ό,τι σημαίνει με τις εξελίξεις στα εθνικά μας θέματα, στέλνουμε ένα μήνυμα; Εμείς είμαστε εδώ και το βράδυ θα είμαστε νικητές», πρόσθεσε.

«Σήμερα επιλέγουμε δήμαρχο, δεν επιλέγουμε κομματάρχη. Σήμερα οι πολίτες ψηφίζουν για έναν δήμο ο οποίος θα είναι καταφύγιο για τους ασθενέστερους και ορμητήριο για τους ενεργούς πολίτες», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μίχας. Εξέφρασε την αισιοδοξία του, κάνοντας λόγο για μια «ημέρα μεγάλης νίκης όλων των ενεργών πολιτών».

«Σήμερα η Πελοπόννησος ψηφίζει και αποφασίζει. Σήμερα η Πελοπόννησος απορρίπτει τα εκβιαστικά διλήμματα. Δίνει ψήφο νίκης και αναγέννησης. Ολοι ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα του τόπου μας», δήλωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος.
nooz