Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Γιώργος Αποστολάκης: Πέθανε νικητής ο δήμαρχος Ν. Χαλκηδόνας

Λίγα λουλούδια και τα γυαλιά του επάνω στο γραφείο του, μαυροφορεμένες γυναίκες και βουβά πρόσωπα, με δάκρυα στα μάτια. Αυτά αντίκριζε το πρωί όποιος πήγε στο δημαρχείο Νέας Χαλκηδόνας, καθώς η περιοχή θρηνεί τον θάνατο του δημάρχου της και μεγάλου φαβορί στην εκλογική αναμέτρηση για να αναλάβει την διοίκηση και του νέου καλλικρατικού δήμου που προέκυψε από τη συνένωση με τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σε τροχαίο δυστύχημα στον Περισσό, ο 46χρονος Γιώργος Αποστολάκης έχασε τη ζωή του το βράδυ της Δευτέρας, ένα εικοσιτετράωρο μετά την επικράτησή του στον...


πρώτο γύρο των εκλογών με ποσοστό 33,5% - που του έδωσε το διαβατήριο για την πρόκριση στον δεύτερο γύρο. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, πιθανότατα ο 46χρονος έπαθε καρδιακή ανακοπή την ώρα που οδηγούσε με αποτέλεσμα να συγκρουσθεί το αυτοκίνητό του με άλλα δύο αυτοκίνητα.

Ο Γιώργος Αποστολάκης ανασύρθηκε νεκρός από το αυτοκίνητο, ενώ διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία. "Πέθανε νικητής", σχολιάζουν οι εφημερίδες της Τρίτης, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο δεύτερος γύρος θα γίνει κανονικά την προσεχή Κυριακή με την παράταξή του να καλείται να επιλέξει αυτόν που θα τον διαδεχθεί ως επικεφαλής του συνδυασμού.
star.gr