Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Μήνυμα νίκης από Σαμαρά

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς από τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των εκλογών, ενώ έκανε λόγο για αναγέννηση της Νέας Δημοκρατίας "που εκμηδένισε την περσινή διαφορά με το ΠΑΣΟΚ".

Αφού ευχαρίστησε όλους τους Έλληνες και της Ελληνίδες που ψήφισαν και τους συνεργάτες του που βοήθησαν στο δύσκολο προεκλογικό ταξίδι, δήλωσε ότι "σήμερα απάντησα στην κυβέρνηση που βασίστηκε στην ανοιχτή παραπλάνηση, στον εκβιασμό και τις απειλές. Όσοι πήγαν να ψηφίσουν, καταδίκασαν το Μνημόνιο και όσοι...


απείχαν, απέρριψαν τον εκλογικό εκβιασμό της κυβέρνησης".

Ο Αντώνης Σαμαράς συνέχισε, λέγοντας ότι "το εκβιαστικό μήνυμα του Παπανδρέου δεν έδωσε τη λευκή επιταγή που επιδίωκε το ΠΑΣΟΚ". Δεν παρέλειψε μάλιστα να τονίσει ότι "η Ν.Δ. κατάφερε ακόμα σχεδόν να εκμηδενίσει τη διαφορά με το ΠΑΣΟΚ σχεδόν ένα χρόνο μετά την ήττα στις εκλογές του 2009. Ποτέ ένα κόμμα δεν έχει καταφέρει ολική επαναφορά μέσα σε ένα μόνο χρόνο", υποστήριξε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Σήμερα πλειοψηφούμε στους περισσότερους δήμους, στις περισσότερες περιφέρειες και η προσπάθεια θα ολοκληρωθεί στο Β' γύρο".

Και συνέχισε: "Τα αποτελέσματα αυτά έμοιαζαν αδιανόητα πριν από μερικούς μήνες, ίσως και πριν από μερικές ημέρες". Εκτίμησε μάλιστα ότι οι πολίτες αποδοκίμασαν το Μνημόνιο και έδωσαν μήνυμα για αλλαγή πολιτικής. "Οι Έλληνες ξέρουν πια που να ακουμπήσουν. Η αναγεννημένη ΝΔ πέτυχε την ανάπτυξη. Το μήνυμα του λαού το πήραμε. Και εμείς έχουμε τα αυτιά μας ανοιχτά. Ακούμε το αίτημα του λαού που είναι η ανάπτυξη και η πρόοδος και όχι η ασφυξία", κατέληξε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς.