Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Superleague: Ανακωχή "για το καλό του ποδοσφαίρου"

Ανακωχή ("για το καλό του ποδόσφαίρου") κήρυξαν Νικόλας Πατέρας και Βαγγέλης Μαρινάκης, στη διάρκεια της απογευματινής συνεδρίασης της Σουπερλίγκ την Τρίτη.

Οι ισχυροί άνδρες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού αποφάσισαν να... ανάψουν την πίπα της ειρήνης, αφήνοντας κατά μέρος το ψυχροπολεμικό κλίμα της περασμένης εβδομάδας.

«Κάναμε ένα συμβούλιο όπου δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινίσεις. Ο κ. Μαρινάκης έδωσε διευκρινίσεις για το θέμα της 11ης Νοεμβρίου και πλέον το ζήτημα θεωρείται λήξαν. Εμείς ως Παναθηναϊκός δεν έχουμε πλέον κανένα πρόβλημα. Το τι θα...

κάνει ο εισαγγελέας είναι δικό του θέμα», είπε ο Νικόλας Πατέρας.

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης υπογράμμισε: «Σήμερα δεν υπάρχουν ούτε νικητές, ούτε ηττημένοι. Ο μεγάλος νικητής είναι το ποδόσφαιρο. Είμαστε ενωμένοι και προχωράμε όλοι μαζί δυνατά».

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και η Λίγκα, αναφέροντας χαρακτηριριστικά:

"Κατόπιν αμοιβαίων διευκρινίσεων και συζητήσεων, που εδόθησαν μεταξύ όλων των μελών της Super League με γνώμονα το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, στο πλαίσιο έκτακτου Δ.Σ. που έλαβε χώρα σήμερα, αναφορικά με όσα αναφέρθηκαν στο προηγούμενο ΔΣ της 9/11/2010, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απέσυρε το αίτημά της περί παράδοσης μαγνητοφωνημένων συνομιλιών του Δ.Σ. της 9/11/2010. Το σημερινό έκτακτο Δ.Σ. ομόφωνα αποφάσισε, ως εκ τούτου, όπως καταρτιστούν τα έγγραφα πρακτικά του Δ.Σ. της 9/11/2010, σύμφωνα με τις αποφάσεις που αυτό έλαβε".
protothema.gr