Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Τι ισχυρίζονται στις απολογίες τους οι "4"

Πρώτος πέρασε την πόρτα της ανακρίτριας ο Γιώργος Καραγιαννίδης, ο οποίος έδωσε τυπική απολογία.

Στη συνέχεια απολογήθηκε η Στέλλα Αντωνίου, η οποία αρνήθηκε την κατηγορία για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με τα όπλα και τα εκρηκτικά που βρέθηκαν. Απέδωσε την εμπλοκή της στη σχέση της με τον Κώστα Σακκά ενώ αναφερόμενη στην πλαστή ταυτότητα φέρεται να είπε ότι της το ζήτησε ο Σακκάς και εκείνη δεν αρνήθηκε. Αρνήθηκε, τέλος, ότι πήγε στη γιάφκα της Πραξιτέλους λέγοντας πως είχαν αγοράσει βιβλία με τον....

Κώστα Σακκά, τα οποία ανέβασε εκείνος στο διαμέρισμα ενώ αυτή τον περίμενε κάτω.

Στη συνέχεια, τρίτος απολογήθηκε, ο Δημήτρης Μιχαήλ, ο οποίος αρνήθηκε ότι έχει σχέση με την υπόθεση, αποδίδοντας την εμπλοκή του στις φιλικές σχέσεις που διατηρεί με τον Κώστα Σακκά από τα σχολικά τους χρόνια.

Αυτή την ώρα ενώπιον της ανακρίτριας βρίσκεται ο Χρήστος Πολίτης, ο οποίος υποστηρίζει πως δεν προκύπτει από κανένα στοιχεία της δικογραφίας η εμπλοκή του σε τρομοκρατική οργάνωση. Σύμφωνα με πληροφορίες θα ισχυριστεί ότι ουδέποτε παρείχε κάλυψη σε συγκατηγορούμενό του στην οδό Πραξιτέλους, λέγοντας ότι είχε βρεθεί στην περιοχή γιατί εκεί κοντά είναι το γραφείο του συνηγόρου του.