Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Στον Πανιώνιο ο Μήτρογλου ως έμψυχο αντάλλαγμα για τον Μανιάτη

Ο Πανιώνιος θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό του Κώστα Μήτρογλου μετά την συμφωνία του Ολυμπιακού με τους "κυανέρυθρους" για την απόκτηση του Γιάννη Μανιάτη. Ο 24χρονος επιθετικός θα παραχωρηθεί για τα επόμενα δύο χρόνια στους "Πάνθηρες" με οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ οι άνθρωποι του Πανιωνίου εμφανίζονται φετινή στην ενεργοποίησή της.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είχε ξεκαθαρίσει στον Κώστα Μήτρογλου ότι δεν υπολογίζει στα πλάνα του και παρότι ο "Γερμανός" κινήθηκε και για ομάδα του εξωτερικού και κυρίως για την Μπουντεσλίγκα, τελικά θα παραχωρηθεί στον Πανιωνίο ως έμψυχο αντάλλαγμα για την....


μεταγραφή του Γιάννη Μανιάτη, που από το καλοκαίρι και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα ενσωματωθεί στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ μετά τη συμφωνία του Βαγγέλη Μαρινάκη και Γεράσιμου Βεντούρη.

Ομως, παρά την προφορική συμφωνία, υπάρχει και ο Κωνσταντίνος Τσακίρης στη μέση, που παρότι δεν βρίσκεται πλέον σε θέση ισχύος στην ΠΑΕ του Πανιωνίου, ζητά από τον Ολυμπιακό 200.000 παραπάνω για την παραχώρηση του διεθνή αμυντικού, ενώ τονίζει ότι η ΑΕΚ μπορεί να καταθέσει καλύτερη πρόταση.
mpala.gr