Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

«Βρες ομάδα να φύγεις»

Ο διεθνής επιθετικός, έμεινε και πάλι εκτός αποστολής και μετά το τέλος της προπόνησης ο νεαρός επιθετικός ζήτησε να μιλήσει με τον προπονητή του, μαζί φυσικά με τον διερμηνέα του Βάσκου τεχνικού. Ο νεαρός επιθετικός ζήτησε να μάθει το τι ακριβώς σκέφτεται για αυτόν ο προπονητής του και η απάντηση που πήρε ήταν η εξής: «Βρες ομάδα να φύγεις»!

Ο διεθνής επιθετικός ευχαρίστησε τον προπονητή του και αποχώρησε. Ο «Γερμανός», ο παίκτης που κράτησε μόνος του πέρυσι την επίθεση του Ολυμπιακού και δεν «κώλωσε» στα δύσκολα, είναι φυσικά σκασμένος από την εξέλιξη και εκεί που δεν ήθελε ούτε να σκέφτεται ότι θα φύγει από τον...

Ολυμπιακό, ως δανεικός, πλέον είναι αναγκασμένος να το πράξει. Αμέσως, ο Μήτρογλου πήρε τηλέφωνο τον πατέρα του Γιώργο, για να τον συμβουλέψει τι να κάνει...

Τι είπε ο πατέρας του παίκτη
«Μετά το τέλος της προπόνησης, ο ποδοσφαιριστής Κώστας Μήτρογλου ζήτησε ακρόαση από τον προπονητή του, Ερνέστο Βαλβέρδε. Τον δέχθηκε και μαζί με τον διερμηνέα του ισπανού τεχνικού, ο διεθνής επιθετικός ρώτησε ευγενέστατα τον προπονητή του, για ποιον λόγο έμεινε και πάλι εκτός 18άδας. Μάλιστα του είπε, ότι χρειάζεται παιχνίδια για να βοηθήσει και αυτός τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του τίτλου και να κρατήσει την θέση του στην Εθνική ομάδα. Η απάντηση που πήρε ήταν η εξής “Βρες ομάδα να φύγεις”», μας είπε ο πατέρας του Κώστα Μήτρογλου και συνέχισε: «Τώρα θα μιλήσουμε ποδοσφαιρικά. Αναρωτιέμαι και προσπαθώ να καταλάβω το τι ακριβώς συμβαίνει.


Εγώ σέβομαι τον προπονητή του Ολυμπιακού και θεωρώ ότι ο ρόλος του εκτός από το να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας, είναι και παιδαγωγικός, ειδικά όταν αναφερόμαστε σε 22χρονα παιδιά. Ο προπονητής είναι και δάσκαλος. Εγώ, αλλά και ο Κώστας δέχεται να μείνει στον πάγκο, να μείνει στην εξέδρα. Αλλά όλο αυτό το διάστημα στο οποίο έμεινε εκτός αποστολών, θα ήθελε να του πει ο προπονητής του, σε ποια σημεία θα πρέπει να βελτιωθεί. Που να βελτιώσει το παιχνίδι του, που να δουλέψει, για να κερδίσει μέσα από την προπόνηση την θέση του ξανά στην 11άδα. Αυτό δεν έγινε ποτέ. Είναι άδικο και συνάμα περίεργο».

Από τα λεγόμενα του πατέρα του Μήτρογλου, αλλά και από την συνάντηση που έγινε στο Ρέντη μεταξύ του Βαλβέρδε και του και του Έλληνα ποδοσφαιριστή, ο νεαρός επιθετικός είναι υποχρεωμένος να συνεχίσει δανεικός για έξι μήνες την καριέρα του. Και όπως σας αναφέραμε και χθες, ο Πανιώνιος, λόγω Λεμονή, είναι η πιο πιθανή επιλογή.