Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Νικητής ο... κανένας!!!

Ο... κανένας είναι νικητής στην δημοσκόπηση της Public Issue!! Ας φύγουν επιτέλους όλοι και ας αφήσουν τον κανέναν να κυβερνήσει!! Σίγουρα θα τα πάει καλύτερα!! Όπως προκύπτει από την έρευνα, 6 στους 10 πιστεύουν ότι κανένα από τα δύο μεγάλα κόμματα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της χώρας, ενώ δυσαρεστημένοι από κυβέρνηση και αντιπολίτευση δηλώνουν οι 8 στους 10.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των ερωτηθέντων δηλώνει κοινωνικά ανασφαλές -έναντι μόλις 14% που αισθάνεται ασφάλεια- και προβλέπει πως....

θα έρθουν χειρότερες μέρες για τα οικονομικά μας. Παράλληλα, 5 στους 10 δηλώνουν πως δεν ενδιαφέρονται για την πολιτική σκηνή.

Κυβερνήσεις συνεργασίας επιθυμεί το 34% και ακολουθούν οι αυτοδύναμες κυβερνήσεις με 23% και η οικουμενική κυβέρνηση με 20%.

Στην πρόθεση ψήφου, το ΠΑΣΟΚ προηγείται με 39% και ακολουθούν: ΝΔ με 30%, ΚΚΕ με 11%, ΛΑΟΣ και ΣΥΡΙΖΑ με 5,5%, Δημοκρατική Αριστερά και Δημοκρατική Συμμαχία με 2,5% και Οικολόγοι - Πράσινοι με 2%.

Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί έχουν περισσότερες αρνητικές από θετικές γνώμες, ενώ στο ερώτημα για τον καταλληλότερο για πρωθυπουργό ο Γιώργος Παπανδρέου συγκεντρώνει 42%, ο... κανένας 34% και ο Αντώνης Σαμαράς 20%.