Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Ένταση και επεισόδια στο συλλαλητήριο.. (φωτογραφίες)

Από μικροεντάσεις και επεισόδια σημαδεύεται μέχρι στιγμής το μεγάλο Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο που διοργανώνεται στο κέντρο της Αθήνας με την αφορμή της επετείου δύο ετών από την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου

Εντελώς ξαφνικά, λίγο μετά τις 11.00 το πρωί, μαθητές που είχαν αρχίσει να συγκεντρώνονται στα Προπύλαια, έκλεισαν την Οδό Πανεπιστημίου, με αποτέλεσμα να προκληθεί κομφούζιο – αν και η Τροχαία είχε σπεύσει να επισημάνει ότι κατά διαστήματα από τις 10.00 το πρωί θα κλείσουν όλοι οι δρόμοι.

Μεγαλύτερη ένταση υπήρξε λίγο πριν τη 1.00 το μεσημέρι, όταν εμφανίστηκε μια διμοιρία των ΜΑΤ στη διασταύρωση των οδών Πανεπιστημίου και Εμμανουήλ Μπενάκη. Εκείνη την ώρα ένα από πέτρες και άλλα αντικείμενα άρχισε να....


εκσφενδονίζεται εναντίον των ανδρών των ΜΑΤ από την πλευρά των νεαρών που συμμετέχουν στην πορεία, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να αποσυρθούν κρατώντας μια πιο διακριτική στάση.

Λίγο αργότερα κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στην Οδό Σταδίου, όπου κουκουλοφόροι με λοστούς, πέτρες και λοιπά σύνεργα σπάνε ό,τι βρίσκουν μπροστά τους σε εμπορικά κέντρα και στάσεις λεωφορείων. Τα επεισόδια έίναι σε πλήρη εξέλιξη, χωρίς να έχουν εμφανιστεί δυνάμεις της Αστυνομίας ακόμα σε εκείνο το σημείο.

Επεισόδια παρατηρούνται αυτή τη στιγμή και έξω από το ξενοδοχείο Μεγαλη Βρετανια, στο Σύνταγμα.