Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Μια μεταγραφή, που θα σπάσει ταμεία..

Η κοπέλα που βλέπετε ονομάζεται Vines Celzijus.. Η Vines θα έρθει για εγκατάσταση στην χώρα μας προσεχώς.. Όχι τόσο για δικές της δουλειές, όσο για του συζύγου, που θα γίνει όπως όλα δείχνουν ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ..  Ο Κροάτης αμυντικός Dino Drpic αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους κιτρινόμαυρους!!

Όσον αφορά την γυναίκα του, δεν είναι και λίγες οι φορές που προκάλεσε με δηλώσεις της... Ή sexy supermodel wife δεν κράτησε το στόμα της κλειστό σε κροατικά ΜΜΕ και αποκάλυψε πως είχε συνευρεθεί ερωτικά με τον Dino στο χορτάρι του αγωνιστικού χώρου του «Maximir» μετά από νίκη της εθνικής Κροατίας, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να πανηγυρίσουν το... τρίποντο.

Οι δηλώσεις της αυτές προκάλεσαν σάλο στην Κροατία και είχαν σοβαρές επιπτώσεις στην καριέρα του Dino Drpic, αφού οι φίλαθλοι της Dinamo Zagreb ζητούσαν άμεσα την αποχώρησή του από την ομάδα, με αποτέλεσμα εκείνος τον Ιανουάριο του 2009 να...


«μεταναστεύσει» στη Γερμανία για χάρη της Karlsruher. Η καριέρα του όμως είχε μόνο καθοδική πορεία αφού η γερμανική ομάδα υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος και εκείνος τον Απρίλιο του 2010 έλυσε το συμβόλαιο του και έμεινε ελεύθερος. Από εκείνο το σημείο, ο υψηλόσωμος παίκτης είναι άνεργος και ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός του ποδοσφαιριστή;;; Εμείς ευχόμαστε να τιμήσει τα ελληνικά γήπεδα, μετα της συζύγου του φυσικά.. Δείτε μερικά βίντεο της κυρίας..