Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Νέα ''Υπατία'' Το Ιατρικό Κέντρο

Σε απόρθητο κάστρο έχουν μετατρέψει το ... Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι αρκετές δεκάδες αστυνομικών, οι οποίοι έχουν αποκλείσει την πρόσβαση στον έβδομο όροφο για οποιονδήποτε δεν έχει λόγο αντικειμενικής παρουσίας.
Ο λόγος; Στο συγκεκριμένο όροφο "νοσηλεύονται" τις τελευταίες ημέρες...


περίπου 50 Λίβυοι αντικαθεστωτικοί, ενώ αναμένονται νέες «παραλαβές» στις επόμενες ημέρες, οι οποίοι φυλάσσονται σε καθεστώς απόλυτης ασφάλειας.
Η δημιουργία μιας μίας νέας "Υπατίας" στο Μαρούσι, υπαγορεύτηκε από τον φόβο τυχόν αντίποινων από πλευράς ... κομάντο- εκτελεστών του Μουαμάρ Καντάφι, που θ’ αναλάβουν την εκτέλεση δύσκολων κι επικίνδυνων αποστολών, όπου έχουν βρει καταφύγιο οι εκδιωγμένοι πολέμιοι του.
Όλες οι αφίξεις στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών γίνονται σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες με απευθείας πτήσεις από το Κατάρ, ενώ μεταξύ των μέχρι τώρα «παραληφθέντων» συγκαταλέγονται και 6 παιδιά, τα οποία φυσικά νοσηλεύονται στο παιδιατρικό τμήμα και δίχως αστυνομική φρούρηση, καθώς δεν θεωρούνται εν δυνάμει υποψήφιοι στόχοι.

Με τις νέες "αφίξεις" που αναμένονται ωστόσο, και εξαιτίας της ανεπάρκειας κλινών στον έβδομο όροφο της ιδιωτικής κλινικής, οι ίδιες πηγές σημειώνουν πως θα καταληφθούν χώροι και του έκτου ορόφου, με αποτέλεσμα να απαιτηθεί πρόσθετη αστυνομική δύναμη από τμήματα και υπηρεσίες της βορειοανατολικής Αττικής για τη φύλαξη τους. Η σχετική κατάσταση ωστόσο έχει προκαλέσει ανησυχίες στο προσωπικό, με δεδομένο ότι ήδη για παράδειγμα στο Μαρούσι, η τοπική αστυνομική αρχή αδυνατεί πλέον να βγάλει περιπολίες, ενώ ο αυξανόμενος πληθυσμός λέγεται ότι αρχίζει να προκαλεί προβλήματα και στις λειτουργίες της κλινικής.

Ταυτόχρονα πάντως ανακύπτουν ερωτήματα προς την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Αστυνομίας, από ποιους πόρους καλύπτονται τα νοσήλια, όπως επίσης και αν υπάρχει διακρατική συμφωνία ώστε η Ελλάδα ν' αποτελέσει χώρο υποδοχής και περίθαλψης των Λίβυων αντικαθεστωτικών που τραυματίζονται στα θέατρα των μαχών με τις πιστές στον Καντάφι στρατιωτικές δυνάμεις.
newsit