Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Σάββατο, 30 Απριλίου 2011

Σακοράφα:''Σε διατεταγμένη υπηρεσία ο Πάγκαλος''

«Στο μνημόνιο δεν προσφύγαμε αλλά οδηγηθήκαμε εξαρχής», τονίζει η ανεξάρτητη βουλευτής κα. Σοφία Σακοράφα. Ένα χρόνο μετά την άρνησή της να ψηφίσει το μνημόνιο, που οδήγησε στη διαγραφή της από την Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζει σε συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα πως η προσφυγή στην τρόικα δεν ήταν μονόδρομος. Επισημαίνει, παράλληλα ότι...


η κυβερνητική πολιτική βρίσκεται σε κατάσταση πλήρους κόντρας τόσο με τη λαϊκή βούληση όσο και με τον ιστορικό και πολιτικό ρόλο του ΠΑΣΟΚ. Η κα. Σακοράφα βάλλει κατά του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης κ. Θόδωρου Πάγκαλου, λέγοντας πως βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «όποια ανάλυση ενοχοποιεί τον δημόσιο υπάλληλο, το κόστος εργασίας και τα κοινωνικά κεκτημένα δεν είναι απλώς ψεύτικη, αλλά και πολιτικά χυδαία».

Η ανεξάρτητη βουλευτής, τέλος υπεραμυνόμενη του έργου της Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου για το δημόσιο χρέος, υποστηρίζει πως είναι «δημοκρατικό δικαίωμα του ελληνικού λαού να ανοίξει τα βιβλία του χρέους για να μάθουμε πως και γιατί φτάσαμε ως εδώ».