Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Βορίδης: "Δικαιολογημένη η ενόχληση του Μεϊμαράκη"

Αποστάσεις από τον Γιώργο Καρατζαφέρη, σχετικά με την επίθεσή του εναντίον του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για το θέμα των υποβρυχίων, κράτησε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Μάκης Βορίδης. Μιλώντας στο ραδιόφωνο «ΝΕΤ FM» ο κ. Βορίδης χαρακτήρισε...


δικαιολογημένη την ενόχληση του κ. Μεϊμαράκη, καθώς θεώρησε ότι η πρόταση του κ. Καρατζαφέρη να εξετάσει η Προανακριτική Επιτροπή τα πεπραγμένα του Υπ. Άμυνας και μετά την περίοδο 2000-2001, τον εμπλέκει χωρίς στοιχεία.

«Απ' ό, τι καταλαβαίνω ο κ. Μεϊμαράκης ενοχλήθηκε από τη στάση του προέδρου του ΛΑΟΣ, ότι πρέπει η διαδικασία προκαταρκτικής να ανοίξει και να συμπεριλάβει όλο το εύρος της συμβάσεως. Εκεί λοιπόν ενοχλήθηκε ο κύριος Μεϊμαράκης γιατί λέει, χωρίς να έχει γίνει εξεταστική επιτροπή πάτε να με εμπλέξετε και να μου αποδώσετε ποινικές ευθύνες; Καταλαβαίνω το δικαιολογημένο της ενοχλήσεως. Δικαίως ή αδίκως είναι κάτι που θα μας προέκυπτε από τον έλεγχο», λέει χαρακτηριστικά ο κ. Μεϊμαράκης.

Οι δηλώσεις του κ. Βορίδη και η διαφοροποίησή του από τις θέσεις του κ. Καρατζαφέρη έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς έγιναν στο περιθώριο της έντονης αντιπαράθεσης του προέδρου του ΛΑΟΣ με τον πρώην υπουργό Άμυνας.
madata.gr