Γίνε μέλος στην παρέα μας στο Facebook. Απλά κάνε Like!!

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Όλγα Κεφαλογιάννη: Δε με εκφράζουν οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί στην υπόθεση των υποβρυχίων

Σε προσωπικό επίπεδο δε μπορώ να σας πω ότι με εκφράζουν τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί και τέτοιου είδους εκφράσεις. Νομίζω ότι, επειδή ακριβώς, ο κόσμος αυτή τη στιγμή είναι πάρα πολύ απογοητευμένος και από την πολιτική και από τους πολιτικούς, εμείς οι ίδιοι είμαστε οι πρώτοι οι οποίοι θα πρέπει αυτό το δημόσιο...


διάλογο να τον αναβαθμίσουμε, κυρίως με τις δικές μας παρεμβάσεις που πρέπει σίγουρα και να κρατάνε κάποιο επίπεδο αλλά και να πάει τη συζήτηση εκεί που πραγματικά πονάει, στα προβλήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή» σημείωσε με δηλώσεις της στον ΑΝΤ1 97,2, η τομεάρχης τουρισμού της ΝΔ, Όλγα Κεφαλογιάννη, σχολιάζοντας την κόντρα που έχει ξεσπάσει στη γαλάζια πολυκατοικία και τη σκληρή φρασεολογία που χρησιμοποιείται τα τελευταία εικοσιτετράωρα. «Η συζήτηση (σ.σ. για τα υποβρύχια) θα έπρεπε να είναι γύρω από τα ουσιαστικά θέματα και όχι γύρω από προσωπικές κόντρες και αντιπαραθέσεις. Και αν θέλετε την προσωπική μου γνώμη, βρίσκω ότι ουσιαστικά μπαίνοντας στο επίπεδο των προσωπικών αντιπαραθέσεων και των προσωπικών θεμάτων η συζήτηση παρεκκλίνει από την πραγματική της διάσταση και από αυτό που πραγματικά μπορεί να ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή τους πολίτες» προσέθεσε η νεαρή πολιτικός.

Ωστόσο φρόντισε να στηρίξει τον πρώην υπουργό άμυνας, λέγοντας πως ο κύριος Μεϊμαράκης ως υπουργός έχει κάθε λόγο να βγει και να υπερασπιστεί και την πολιτική και τις επιλογές του ενώ έβαλε και κατά του ΛΑΟΣ, κατηγορώντας τον για παρελκυστική πολιτική και για προσπάθειες να τραβά τα φώτα πάνω του.
newscode